Пролетната изложба на ДТХ в Серяковата къща

* Традицията е спазена – откриването е на Велики четвъртък (29 април, 18:00 ч.); ще звучи джаз на живо с Николай Стойчев
Предстоящо
ПО ТРАДИЦИЯ Пролетната изложба в галерия „Серякова къща” ще се открие на Велики четвъртък от Страстната седмица (29 април). Изложбата е на членовете на Дружеството на троянските художници (ДТХ), които ще представят своите нови творби. Събитието този път ще бъде украсено музикално от троянския певец и инструменталист Николай Стойчев – с джаз стандарти на саксофон и флейта.

ВЕРНИСАЖЪТ ще е от 18:00 до 20:00 ч., при задължително спазване на противоепидемичните мерки – носене на маски, избягване на скупчвания и еднопосочно движение. Изложбата ще може да бъде видяна до 18 май 2021 г.

Галерия „Серякова къща”

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |