Благодарност към личния д-р Теодоси Кабакчиев!

* Докторе, каквото и да кажем за теб, ще е малко. Ти спаси нашето семейство. Бъди такъв, какъвто си, д-р Кабакчиев! Гордеем се с теб!

д-р Теодоси Кабакчиев

Читателите ни пишат

ОТ ДОБРОДАН сме. На 6-7 ноември цялото ни семейство, 5 души – аз, съпругата, синът, внукът и снахата, вдигнахме температура и получихме голяма отпадналост. След два дни отидохме на преглед и снимки в болницата и се оказа, че четиримата без снахата сме с бронхопневмония. Отпратиха ни на домашно лечение и се натъркаляхме вкъщи като чували с картофи. Повярвайте ни, минахме през ада на смъртта. Беше страшно!

ТОГАВА се обадихме на личния ни лекар д-р Теодоси Кабакчиев. Той се притече веднага на помощ и започна да ни лекува. В продължение на две седмици всеки божи ден д-р Кабакчиев ни посещаваше по 3-4 пъти, слагаше ни системи, инжекции и антибиотици. По цял час оставаше при нас и ни говореше и успокояваше психически. Благодарение на неговата човечност, знания и упоритост и професионализъм при лечението започнахме да се чувстваме по-добре.

ДОКТОРЕ, каквото и да кажем за теб, ще е малко. Ти спаси нашето семейство. И всички ние ти благодарим безкрайно много пъти от все сърце. Бъди такъв, какъвто си, д-р Кабакчиев! Господ да дава много здраве на теб и семейството ти! Гордеем се с теб, Докторе!

С уважение и безкрайни благодарности:
сем. Андрееви, с. Добродан 

Начало

6 коментара:

Неутрално каза...

Респект !

dhu каза...

Браво на доктора и човека Кабакчиев. Нека бъде пример за всички лекари как се практикува тази най- хуманна професия!

Unknown каза...

Браво,Д-р Кабакчиев!

Unknown каза...

Браво,Д-р Кабакчиев!

Unknown каза...

Браво на ЧОВЕКА и ЛЕКАРЯ Д-р Т. Кабакчиев!

Unknown каза...

Радвам се, че лично познавам д-р Кабакчиев.Браво!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |