Войната срещу семейство Тошекови

* „Двамата се занимават и с майка ми – обиждат я, заплашват я и се опитват да я изгонят от къщата. А прокуратурата и полицията продължават да са на тяхна страна, защото приемат лъжите и клеветите им“
Читателите ни пишат

Димитър Тошеков

Той застава с името си, с лицето си, с подписа си зад казаното. Името му е Димитър Тошеков, от с. Орешак. И твърди, че заедно със 78-годишната си майка, дългогодишна детска учителка, са обект на жесток натиск и опити да бъдат изкарани луди и въдворени в психиатрия от двама съседи. Които успяват – с лъжи и скалъпени обвинения, по думите на г-н Тошеков – да вкарат казуса и в съда. Причината – апетити към имотите на Тошекови. Т21

МОЯТ баща се казваше Недялко Тошеков. Той дълги години беше учител по математика, физика и химия в ОУ „Васил Левски“ в с. Орешак. Изучил е много хора, които и досега споменават името му с благодарност. Майка ми, Величка Тошекова, също беше дългогодишна (детска) учителка и директорка на детската градина в с. Черни Осъм. Аз се казвам Димитър Тошеков и също бях учител – по български език и литература, в училището в с. Орешак.

НАШЕТО семейство винаги е спазвало законите и не се е карало с комшиите си. Но през 2012 г. къщата до нас беше закупена от Петър Ханчев, конфликтна личност, която постоянно тормози психически хората около себе си. Още с настаняването си той влезе в конфликт с моите родители, започна да ги обижда и да ги гони от имота им. Нещо повече – постоянно ги заплашваше със смърт.

СЛЕД КАТО баща ми почина през 2013 г., съседът продължи да тормози мен и майка ми. И да подава срещу нас сигнали до институциите, пълни с клевети, подправени факти и фалшиви улики.

ЕДНА от основните цели на клеветата е да превърне един човек в това, което не е. По-късно Ханчев се сприятели със съседа от другата страна на нашата къща – Венелин Праматаров, и двамата започнаха заедно да тормозят мен и майка ми. През всичките тези години – от 2013 г. до 2020 г., ние сме тормозени психически и физически от тези двама господа. За жалост, полицията и прокуратурата също са на тяхна страна и ни тормозят. Затова търсим защита от посегателства и държавна репресия.

ДВАМАТА – Венелин Праматаров и Петър Ханчев – се имат за недосегаеми. През 2019 г. те заведоха срещу мен частно наказателно дело и се опитаха да ме вкарат в психиатрична болница като болен от шизофрения. Завеждането на делото беше плод на фалшиви улики и подправени факти и има доказателства, които правят клеветата несъстоятелна. Аз не съм болен от шизофрения, през 2009 г. страдах от стрес, а д-р Калчева, която беше лекарка в държавната психиатрична болница в Ловеч, ми постави грешна диагноза.

СЛЕД излизането ми от болницата продължих да работя във фирма „Елтрон“ на отговорен пост. Но въз основа на тази грешно поставена диагноза г-н Праматаров и г-н Ханчев заведоха частни наказателни дела срещу мен и продължиха да ме тормозят. Двамата се занимават и с майка ми – обиждат я, заплашват я и се опитват да я изгонят от къщата. А прокуратурата и полицията продължават да са на тяхна страна, защото приемат лъжите и клеветите им.

СЕГА прокуратурата в Троян е образувала дело срещу майка ми, което също е плод на клевети, фалшиви улики, подправени факти и лъжи. Майка ми е на 78 години, способна е да се грижи за себе си, а те искат да я вкарат в психиатричната болница в Ловеч. Кощунство е да атакуваш така една възрастна жена. Нашето семейство търси помощ от тази репресия!

18 ноември 2020 г., с. Орешак

Димитър Тошеков

Начало

3 коментара:

Троенец каза...

Двамата цитирани явно имат много лаком г..,но нека знаят,че всяко място е 2/1м.

Kaloqn каза...

В днешно време така лесно не се взима имот , но не е невъзможно! Не познавам никой от двете страни.
От една страна луди съседи е мъчение да се живее така особено в село. Пак стигаме до това , че институциите не работят.
От друга страна ако не са луди и всичко това е вярно от написаното пак стигаме до това , че някой не си върши работата , но в този случай решението е много просто.
P.S. И пак поради безхаберието на институциите води до там , че хората да вземат нещата в свой ръце , и после имало много палежи , изчезнали хора ...... и подобни

S.Iliev каза...

Явно, информацията е недостатъчна,но ако хора, живеещи в собствен имот и не създават проблеми на съседите(но от написаното това не е ясно...), то тогава принципният въпрос е:какво ги еВе тия "доблестни " съседи к'ви хора живеят в съседната къща... Но, пак казвам, в случая ние като читатели не знаем какво е истинското положение....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |