Абсурдната табела вече я няма, Общината постави нова

* От нас – поздравления към общинската администрация, която реагира на (за)бележката ни и направи необходимото

Тема с продължение

Новата (вляво) и старата табела

ЖАЛКАТА, неадекватна и, не е пресилено да кажем, абсурдна табела на входа на троянския стадион „Чавдар“, която на всичкото отгоре бе и дезинформираща (надписът бе „Ст. Чавдар“), вече е само нелеп спомен. След наша редакционна бележка към отвореното писмо на спортния деятел Васил Станев по друг проблем, свързан със стадиона (виж „Един елементарен проблем, който трябва да се реши“ – бел. ред.), собственикът – Община Троян, взе незабавни мерки. Т. е. премахна въпросната табела и постави нова. Която не ни кара да се червим и доколкото е възможно прави приемлив входа на стадион „Чавдар“. От нас – поздравления към общинската администрация, която реагира на (за)бележката ни и направи необходимото!

РАЗБИРА се, новата табела не може да прикрие овехтялостта и необходимостта от цялостна реконструкция на стадион „Чавдар“, който е на уникално място – хем в гората (Турлата), хем на метри от центъра на града, и по оценката на познавачи има много добър потенциал. Дано и това се случи в обозримото бъдеще – шансът се уголемява от предстоящото изграждане в близост на новата многофункционална спортна зала на Троян и очакваната/неизбежната „симбиоза“ между двете спортни съоръжения. Вярваме, че не са (само) мечтания, а реални очаквания – и наши, и на спортните хора в града, и на мнозинството троянци.

Т21  

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |