Община Троян – заповед във връзка с дефилето на Фестивала на сливата

Община Троян

ЗАПОВЕД
№1205/14.09.2020 г.

На основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и Наредба №1 на Община Троян и постигане оптимална организация на движението по повод празничното дефиле във връзка с Българския фестивал на сливата - Троян,

НАРЕЖДАМ

1. За времето от 9:45 ч. до 10:30 ч. на 19.09.2020 г. ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС в участъка от кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Тома Хитров“ при Първа инвестиционна банка до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. „Симеон Велики“. Движението на ППС да се осъществява по обходен маршрут, указван от служителите на полицията и Община Троян. Движението на ППС по забранените участъци да се възстанови непосредствено след преминаването на шествието.

2. ОПРЕДЕЛЯМ работно време на търговските обекти, заведенията за хранене и развлечения, обособени по повод фестивала през периода 18–20.09.2020 г., да е до 23:00 ч.; зареждането на същите да се осъществя през периода от 24:00 ч. до 8:00 ч.
  
3. Посетителите на събитието, придвижващи се с ППС, да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоари, банкети и свободни площи.

4. Началникът на РУ на МВР – Троян да създаде организация на движението на територията на града с оглед недопускане ПТП и задръствания.

Контрол по изпълнението на заповедта възлагам на началника на РУ на МВР – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”. Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица.

Донка Михайлова, кмет на община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |