Иван Миховски влиза в кметската надпревара

* „Смятам, че нашата община има нужда от повече енергия и нови управленски решения“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Троян
МИ 2019 ГЕРБ
инж. Иван Миховски
НАЙ-ПОСЛЕ неяснотите около троянската кметска кандидатура на ГЕРБ за Местни избори 2019 се избистриха. Снощи, 19 септември, централната Изпълнителна комисия на партията е утвърдила номинацията на местната организация, направена дни по-рано, научи Т21. И тъй – на 27 октомври за вота на троянци ще се бори местният лидер на ГЕРБ и настоящ народен представител инж. Иван Миховски. „Влизам в състезанието с гордо вдигната глава и благородна амбиция. Смятам, че нашата община има нужда от повече енергия и нови управленски решения“, коментира кандидатът на ГЕРБ за кмет на Троян.

ПРЕДИ месец, на 20 август, своята кметска кандидатура за Местни избори 2019 обяви – в някаква степен неочаквано и изненадващо – другата силна и влиятелна фигура в троянската структура на ГЕРБ, председателят на групата съветници в местния парламент инж. Марин Радевски. Но се оказа, че става дума за политически маньовър за „заблуда на противника“. Влизаме в изборната кампания единни и в пълна мобилизация и увереност, коментираха от ГЕРБ - Троян. Основен опонент на инж. Миховски е настоящият кмет Донка Михайлова (БСП), която ще се стреми към трети пореден мандат; а третата заявена досега кандидатура е на Николай Тодоров, подкрепен от местна коалиция и гражданската платформа „Бъдеще за Троян“. Крайният срок за регистрация на кандидат-кметовете е в първия работен ден след празниците – вторник, 24 септември.

КМЕТСКИЯТ кандидат на ГЕРБ - Троян  инж. Иван Миховски е на 39 години, завършил е Габровския технически университет, специалност „Компютърни системи и технологии“; преди това седем години живее и работи в Англия. След дипломирането си открива собствен бизнес – първия автосервиз от веригата „Bosch Сar sevice“ в област Ловеч. Влиза в политиката през 2007 г. като едно от младите лица в младата тогава партия ГЕРБ, която печели местните избори в Троян. Два мандата е общински съветник, а през 2014 г. оглавява общинската структура на ГЕРБ - Троян. През същата година е в кандидатската листа на ГЕРБ (11-ти Ловешки многомандатен избирателен район) за парламентарните избори за 43-тото Народно събрание; влиза в парламента през 2015 г. след като ловешката депутатка Корнелия Маринова печели кметските избори в Ловеч. На парламентарните избори през 2017 г. за втори път е избран за народен представител. Женен, с две деца – момиче и момче. Г-н Миховски е известен с подкрепата си, лична и като политик, на редица благотворителни инициативи и с голямата си отдаденост на каузата за подпомагане на семействата с репродуктивни проблеми у нас.

Т21 

Още по темата:

4 коментара:

Троенец каза...

Смех,смех,немоа са запра!Неопреновия спайдърмен!

r3d33ms каза...

УаХаХАхаХАХХАхахаХаХХАхахАХА

r3d33ms каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Unknown каза...

най накрая някаква надежда за справедливост

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |