Иван Миховски: Не ми се иска да допускаме Троян да изглежда уморен

* Кандидатът за кмет на ГЕРБ участва в награждаването на призьорите от Държавното първенство по летен биатлон и обсъди с Катя Дафовска бъдещето на Троян като център на биатлона
Местни избори 2019
Иван Миховски връчва медалите на най-добрите в ДП по летен биатлон, Троян, 29 септември
РАЗВИТИЕТО на спорта и младежките политики е един от основните приоритети в управленската ми програма. Категоричен съм, че община Троян трябва да се развива като привлекателно място за живеене и работа на младите хора, защото това е възможно. Както не веднъж съм казвал – нашият град има нужда от нова свежа енергия, не ми се иска да допускаме Троян да изглежда уморен. Затова трябва да работим заедно в посоката да задържим младите хора чрез политики за повишаване на доходите. Предстоят ни още срещи на правителствено ниво – да разговаряме за доизграждането на спортния комплекс по биатлон, който се намира до Мотополигона и за който вече много хора и институции проведоха много разговори.

Момент от състезанието
Миховски и кандидати за съветници от ГЕРБ сред публиката
ТОВА КАЗА днес, 29 септември, при връчването на медалите на призьорите в Държавното първенство по летен биатлон за средните възрастови групи, провело се в Троян, кандидатът за кмет на общината Иван Миховски. Той бе сред публиката на състезанието заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ. В надпреварата участваха 62-ма млади биатлонисти от 10 центрове в страната.

Кандиданът за кмет в разговор с председателкята на федерацията Катя Дафовска
ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска също присъства на спортното събитие и поздрави организаторите от Клуб „Аякс“ (Троян) за  доброто домакинство. Иван Миховски и Екатерина Дафовска обсъдиха какво още трябва да се направи, за да продължи Троян да бъде център на биатлона в страната.

ГЕРБ - Троян
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |