Иван Миховски: Ще работя за по-ускорено развитие на Троян

* „Кандидатирам се с вярата, че заедно с всеки от Вас можем ускорим развитието на нашия град. Троян е моят дом. Убеден съм, че може да се развива на много по-висока скорост“, заяви кандидатът за кмет, издигнат от партия ГЕРБ
Местни избори 2019
С МОЛИТВА за здраве и успех отборът на кандидата за кмет на община Троян Иван Миховски откри кампанията си за Местни избори 2019. Кандидатите за общински съветници и кметове на малките населени места, партньори от СДС, ВМРО, БЗНС, приятели, съмишленици и симпатизанти на ГЕРБ се събраха в Троянския манастир. Където отец Стефан ги благослови с думите: „За успешно начало на предизборната кампания, за здраве, успех и сила на участниците да работят за благото и доброто на хората, които ще ви гласуват доверие“.

„ЩЕ ПРОВЕДЕМ позитивна кампания с уважение към опонентите ни и очакваме това и  от тях. Ще се срещнем с всеки, който идва добронамерено, който има идеи, за да търсим заедно решенията.  Кандидатирам се за кмет с вярата, че заедно с всеки от Вас можем ускорим развитието на нашия град. Троян е моят дом. Убеден съм, че може да се развива на много по-висока скорост с подкрепата на правителството на ГЕРБ и на неговите жители. Искам да е пълен с повече енергия, енергията на младите хора. Заедно да живеем в модерно място, в което всеки признава направеното от предишните управници и дава своя принос за общия ни дом“, сподели г-н Миховски след службата. Като пожела успех на всички участници в кампанията и най-вече честна и отговорна надпревара.

ГЕРБ - Троян
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

3 коментара:

ИСТИНАТА каза...

ВМРО=ГЕРБ

Питанка каза...

Гласуваш за ВМРО получаваш ГЕРБ! Честито!

Троенец каза...

Хората които ходят редовно на църква,казват че кандидата се забелязва там най-вече когато е с неопрен.б.а.преди хвърляне на кръста!А пъченето му постоянно със снимки в храмове си е чисто лицемерие и демагогия! p.s.не съм от Донкините гласоподаватели!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |