Недалеч от Ливърпул: Троянец бе нападнат и убит от пияни англичани

* Трагедията се разиграла в Саутпорт, на 30-тина километра от Ливърпул – 51-годишният Венцислав Маргинов и двамата му синове изгледали финала в ШЛ в местен пъб и на връщане били
 атакувани в гръб
Крими
Венцислав Маргинов
 51-ГОДИШНИЯТ троянец Венцислав Маргинов издъхна в болницата в английския град Саутпорт  – морски курорт на 30-тина километра от Ливърпул, след брутално нападение от двама пияни английски хулигани непосредствено след футболния финал в Шампионската лига между „Ливърпул“ и „Тотнъм“ в събота, 1 юни. Венци и двамата му синове изгледали мача в местен пъб заедно с други българи, след това си тръгнали, движели се по викторианската улица „Лорд Стрийт“ и били атакувани в гръб, ненадейно и без причина. От ударите Венци пада и си удря главата, наръган е и с нож, екшънът се разиграл за секунди. В безпомощно състояние малко по-късно е откаран в местната болницата, където лекарите правят максималното и два дни се борят за живота му, но в крайна сметка битката със смъртта е загубена. Леко пострадал от нападението е и единият от синовете.

ОТ БЛИЗКИ на Маргинови в Троян научихме, че всички институции са оказали пълно съдействие и са се държали перфектно. Убиецът (31 г.) и съучастникът му (32 г.) били задържани и ще им бъде повдигнато обвинение. А семейството е решило да дари органите на починалия и този им благороден жест ще помогне на десетки нуждаещи се и ще спаси не един живот. Приятел от троянския фенклуб на ФК „Левски“ ни сподели, че Венци бил много кротък и незлоблив човек, никога не е влизал в запалянковски свади и е изключено да е предизвикал нападателите.

ВЕНЦИСЛАВ МАРГИНОВ пристига в Троян преди трийсетина години, тук го довежда жена му Бранимира (преди това живее в София, а корените му са от Санданско). Години работи в „Балканфарма“, след това се занимава с недвижими имоти, открива и собствена фирма, а от 7-8 години със семейството си е в Англия. „Днес Венци пое по пътя към другия, по-добрия свят! Почивай в мир, любов моя!“, написа в профила си във фейсбук във вторник, 4 юни, опечалената съпруга. И от нас – съболезнования и поклон.

Т21

3 коментара:

Djigata каза...

Бог да го прости, съболезнования на семейството. Беше Човек с главно Ч. Надявам се институциите да си свършат работата и виновниците да си получат заслуженото.

Unknown каза...

Почивай в мир Венци😥.

Unknown каза...

Почивай в мир приятелю. Бог да накаже убийците!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |