Община Троян – заповед за възстановката на 2 юни в Бели Осъм

Община Троян

ЗАПОВЕД
№ 578/30.05.2019 г.


На основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на Наредба №1 на Община Троян и Закона за движение по пътищата (ЗДвП), с оглед осигуряване охраната на обществения ред и постигане оптимална организация на движението във връзка с осъществяването на възстановка по повод залавянето на Ботевите четници в с. Бели Осъм. 

нареждам:

     1. Забрянявам движението на ППС по ул. „Стоян Българенчето“ в с. Бели Осъм, в района на Ралински мост (участъка за осъществяването на възстановката), за времето от 10:30 ч. до 11:30 ч. на 02.06.2019 г.

     2. Разрешавам движението на ППС за с. Чифлик, съответно за гр. Троян през горепосочения период след изричното разрешение на органите на РУ на МВР - Троян.

     3. Посетителите, придвижващи се с ППС, да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства в участъка за осъществяването на възстановката.

Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на Началника на РУ на МВР - Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троян и на интернет страницата на вестник „Троян 21”.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица – управители на търговски обекти, хотели, къщи за гости, заведения за хранене и развлечения, чрез кметовете на с. Бели Осъм и с. Чифлик.

Донка Михайлова, кмет на община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |