Андрей Новаков в Троян: Правителството на Бойко Борисов осъществява проекти, които 100 години са били мечта

• Обновиха се стотици български училища, заплатите на учителите се покачват всяка година. Образованието е приоритет на българското правителство и това е записано в закон, подчерта петият в листата на ПП ГЕРБ и СДС Асим Адемов
ЕИ 2019
Андрей Новаков, Троян, 20 май 2019 г.
БЛАГОДАРЕНИЕ на доверието, което има правителството и лично премиерът Бойко Борисов в Брюксел, България ще получи близо 4 млрд. лв. повече в следващите години - за да има чиста вода в чешмите, по-добри пътища, по които да не загиваме, топли училища, нови детски градини, прекрасни паркове да играят децата ни, а това става с европейски средства, за да има повече Европа в живота на всеки от нас и в най-малкото населено място. Правителството осъществява проекти, които 100 години са били мечта. Това заяви тази вечер в Троян третият в листата на ПП ГЕРБ и СДС за предстоящия вот за членове на Европейския парламент Андрей Новаков.

„ТОВА НЕ Е битка за ГЕРБ, това е битка за България. Ние сме единствените, които можем да я спечелим и това е в името на българския народ. Вижда се какво се случва тук – АМ „Хемус“, която е много важна за Троян и Северна България“, каза още той и поясни, че две години в ЕП е работил в защита на българските превозвачи. „Използвахме всяка възможност да поставим пакет „Мобилност“ на трупчета, за да могат българските ТИР-ове да са по пътищата и да печелят. Тезата, че сме защитници на чорбаджиите, е абсурдна, защото ако собствениците на фирми фалират, шофьорите няма да живеят по-добре. Битката продължава в следващия парламент и е важно хората, които изпратим, да работят със сърце за тази и всяка друга кауза за България“. Той призна пред троянци: „Чувствах се съкрушен, когато заради два български гласа пакет „Мобилност“ не бе отхвърлен окончателно. Ще подчертая обаче, че всички в ГЕРБ си бяхме свършили работата“.

„8 ОТ 10 ЕВРО, които се инвестират в страната ни, идват от Европейския съюз и единствените, които знаем как не само да запазим това финансиране, но и да го увеличим, сме от ГЕРБ и фактите го показват. Лъгаха ни, че парите след 2020 г. ще спрат – не, те се увеличават. В момента получаваме 14,4 млрд., в следващия мандат те ще са близо 18 млрд. И само ще подчертая, че Полша, Чехия, Унгария, Германия получават 25% по-малко. Другата фалшива новина е, че България плаща в ЕС повече отколкото получава. Не! Лъжа е! Внасяме годишно 1 млрд. лева, а получаваме над 4 пъти повече. За пръв път в новата история хората, които се връщат в България, са повече от тези, които заминават. Факт! Самолетите, които кацат в София, са по-пълни от тези, които излитат. Това е постигнато с общи усилия, това е постигнато заедно и нямаме право да се отказваме. Ние не искаме да заставате зад нас, ние искаме да застанете до нас! Трябва ни пределна мотивация, за да продължим това, което правим сега – да правим проекти, мечтани 100 години!“, каза още Новаков.

Организаторът на срещата Иван Миховски (вдясно) с Андрей Новаков и Асим Адемов
В ОРГАНИЗИРАНОТО от общинската структура на ПП ГЕРБ събитие по покана на народния представител и общински ръководител Иван Миховски се включиха още колегите му народни представители Тома Биков, Спас Гърневски и Евгени Будинов, както и политическият анализатор Георги Харизанов и кандидатът под номер 5 в листата на ПП ГЕРБ и СДС Асим Адемов.

Тома Биков
„БИТКАТА е важна, защото тя се превърна в „Сталинска“ , както я нарече Корнелия Нинова. Никога ние не сме искали това, защото това е противопоставяне на българи срещу българи. Нинова казва още, че преходът е свършил, а сега ни предлагат Румен Гечев за евродепутат, нали помните Гечев и заплатите от 3 долара по времето, когато той беше вицепремиер и министър на икономиката. БСП говорят за повече държава в бизнеса. Може би искат да върнем партийните секретари, едва ли някой иска това“, коментира ситуацията в страната Тома Биков. Той се спря на постиженията на ГЕРБ и акцентира на направеното в образованието, като представи петият в листата – Асим Адемов.

Асим Адемов
„КАМПАНИЯТА започна трудно, защото тя започна с фалшивите новини, с езика на омразата. Преминахме през това по начина, който винаги сме предпочитали - директните срещи и диалог с хората, срещи очи в очи. Никой не е съвършен, имаме своите грешки, но имаме и волята да се справим с тях, като не си посипваме главата с пепел, а предприемаме ясни и категорични действия“, това каза на троянци Адемов. „Благодарен съм на ГЕРБ, че даде възможност на един обикновен български учител да представя България в ЕП. Това говори за отношението към българския учител“, подчерта още той. По думите на Асим Адемов сега берем плодовете на онова време, в което образованието не бе приоритет на България. Върнахме 42 000 деца в училище. Обновиха се стотици български училища, заплатите на учителите се покачват всяка година и това ще продължи. Образованието е приоритет на правителството на Бойко Борисов и това е записано в закон“, каза още петият в листата на ПП ГЕРБ и СДС пред троянци. „Когато Ви кажат, че България е малка държава, не вярвайте, защото страната ни е високо ценена в ЕП, благодарение на нашия премиер и на моите колеги, с които заедно защитавахме националния интерес. Затова имаме самочувствието да поискаме подкрепата ви в неделя“, каза още Адемов и призова номер 12 в бюлетината да бъде изборът на троянци.


Спас Гърневски
„ПОЗДРАВЛЕНИЯ за това, че истинските десни партии намериха начина, по който да се обединят, защото ние сме част от ЕНП. БСП отклони поканата на ГЕРБ по време на председателството ни за единство в името на България. Те говорят за Европа, като за враг. Предстои ни битка не просто за Европа, а за България, за бъдещето на България, за бъдещето на нашите деца и внуци“, заяви Спас Гърневски. „Това е битка, в която се среща десницата с проевразийската левица. От първия ден в този парламент БСП започна битка срещу законно избраното правителство, с фалшиви новини и опити за противопоставяне. Тези хора нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Те са антиевропейци, искат си Евразия и са впрегнали целия си ресурс от доносници на ДС – над 14 000 души в администрацията, за да спрат европейския път на България. Нещата никак не са елементарни, напротив – те са много сериозни и от всички нас зависи да не позволим това да се случи. Програмата за управление на правителството до 2021 г. се изпълнява блестящо, всичко обещано се изпълнява, откриват се нови производствени мощности, увеличават се заплати, това означава, че след 2021 г. няма кой да помисли за БСП. И това е само една от причините БСП да иска неистово тази победа с цената на всичко. Ние не трябва да позволяваме това, не трябва да позволяваме България да се върне назад в развитието си. Няма вече накъде – или ние, или те“, завърши Гърневски.

Георги Харизанов (вторият отпред) сред троянските си съмишленици
„10 ГОДИНИ след управлението на Борисов той е най-одобряваният политически лидер. БСП се опитват да ви разколебаят. Това, което казват ГЕРБ, е вяра, християнство и защита на частната собственост, срещу това БСП говорят за одържавяване и отглеждане на хора, които живеят само на социални помощи. Борисов има три успешни правителства, които преведоха България през най-тежките периоди по време на прехода, а трите правителства на БСП докараха страната до пълна катастрофа. Тезата, с която сега искат да ви излъжат е, че няма значение кой ще отиде в ЕП. Лъжа! Това е изключително важно. Френските социалисти искат да прокарат 50 % данъци върху доходите на хората и ако ЕНП не е на мястото си като най-голямата група в ЕП и нашите кандидати не са в нея, това може и да се случи. И такива примери има много. Тези избори са важни и победата на кандидатите от листата на ПП ГЕРБ и СДС е изключително важна“, подчерта Георги Харизанов.

На предизборната среща – Марин Шошков предложи брак на приятелката си Грета Ковачева
В КРАЯ НА СРЕЩАТА млади симпатизанти на ПП ГЕРБ се сгодиха. Изненадващо за всички Марин Шошков излезе на сцената и предложи брак на дългогодишната си приятелка Грета Ковачева. Не беше по сценарий, реших го през деня, организирах пръстена и го направих. Дълго съм мечтал за тоя момент и сме много щастливи, сподели след събитието Марин. На 12 май той се завръща окончателно в България след близо две години работа в Англия, Грета пък работела в Дания също две години. И двамата са категорични, че в последните години страната се развива със сериозни темпове и това им дава силен мотив да останат и да създадат семейство тук, в Троян. Той ще работи, а тя ще учи педагогика. В неделя ще гласуват с номер 12 за истинската европейска листа – тази на ПП ГЕРБ и СДС, за да се върнат и други млади хора в България, защото все по-осезателно България е Европа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |