Община Троян смени банката, вече работи с Райфайзенбанк

* Доволни сме от Общинска банка, но новите собственици рязко намалиха лихвения процент и това ни принуди да търсим по-добри условия за доходност на парите на троянци,
 коментира кметът Михайлова
Финанси
ОТ 1 АПРИЛ Община Троян е с нова обслужваща банка – Райфайзенбанк България, досега за троянските общински финанси се грижеше Общинска банка.  

„АЗ ИМАМ правомощия по закон с мое решение да подпиша договор за обслужваща банка. Но проведохме конкурс с усилията да постигнем най-добри условия за допълнителни приходи на общинските средства (парите на троянци). В конкурса участваха 7 банки, една от тях беше отстранена, защото не отговаряше на условието да има офис в Троян и кредитите и наличните ресурси да се обслужват от един и същ офис. От шестте кандидати избрахме Райфайзенбанк България. Но искам да подчертая – с Общинска банка работихме много добре, с отлично качество на услугите и сме много доволни от взаимодействието със служителите в техния троянски офис. За съжаление централата на Общинска банка след смяната на собствениците рязко намали лихвения процент и това ни накара да търсим по-добри условия за доходност на парите на троянци“, коментира кметът Донка Михайлова.

НОВАТА СМЕТКА за плащане на местни данъци, такси и цени на услуги е:

 IBAN
BG94RZBB91558420008108
BIC
RZBBBGSF
БАНКА
„Райфайзенбанк (България)“ ЕАД

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |