В Ловеч ще се проведе граждански диалог за образованието

* Форумът е част от платформата „Европа в нашия дом“; сред участниците – министърът на образованието Красимир Вълчев и депутатите от нашия район Иван Миховски и Калин Василев * Планирано е посещение на министъра в ПГМЕТ - Троян

Министър Красимир Вълчев
Предстоящо

ГРАЖДАНСКИ диалог на тема образование ще се проведе в Ловеч на 9 април, вторник, от 16:30 ч. в заседателната зала на хотел „Ловеч“. Форумът е част от Платформата за граждански диалог "Европа в нашия дом". Участие в срещата ще вземат министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, Станислава Стоянова - член на парламентарната Комисия по образование и наука, народните представители от ПП ГЕРБ инж. Иван Миховски и Калин Василев, кметът на община Ловеч Корнелия Маринова, началникът на Регионалното управление на образованието (РУО) - Ловеч Еленко Начев. Поканени да вземат участие са директори, учители и родители, представители на работодателски организации и бизнеса, на неправителствени и синдикални организации, граждани.

ПРЕДИ СЪБИТИЕТО министър Вълчев ще посети Механотехникума (ПГМЕТ) в Троян – 13:30 ч., и Езиковата гимназия (ПЕГ „Екзарх Йосиф I“) в Ловеч – 16:00 ч.; ще проведе и работна среща от 15:00 ч. в РУО - Ловеч.

ПП ГЕРБ - Ловеч

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |