Миро Вълев откри в Казанлък изложба с фотографии и икони от Света гора

* 44 снимки от манастирите на Света гора и 9 копия на светогорски икони са изложени в Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства
По света и у нас
Стефан Папукчиев (вляво) и авторът Миро Вълев на откриването, Казанлък, 4 януари 2019 г.
ИЗВЕСТНИЯТ троянски иконописец Мирослав Вълев гостува с изложбата си „Докосване до Атон” на Музея на фотографията и съвременните визуални изкуства (МФСВИ) в Казанлък. Изложбата включва 44 снимки от всички манастири на Света гора, правени при многобройните посещения на г-н Вълев и 9 негови копия на светогорски икони. Тя беше открита от директора на музея Стефан Папукчиев на 4 януари 2019 г.

Публиката на вернисажа
ИЗЛОЖБАТА вече е гостувала на Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в Орешак през 2013 г., но за представянето й пред казанлъшката публика бе обогатена с нови фотографии и икони.

Десислава Вутова

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |