Кметът Михайлова: Санирането в Троян продължава!

* С европейски средства по ОПРР ще бъдат реализирани проекти за повишаване на енергийната ефективност на Полицията и две честни сгради * През 2017/18 г. бяха санира петте основни обществени сгради и 21 жилищни сгради

Добрата новина

ЕДНА хубава троянска новина съобщи в понеделник (28 януари) в страницата си във фейсбук кметът на Троян Донка Михайлова. Цитираме: "Единствената публична сграда, необхваната в програма за енергийна ефективност в Троян – сградата на РУ на МВР (Полицията), ще бъде санирана. Проектът на Община Троян получи най-голям брой точки в конкурсната процедура по ос 2 на Оперативна програма „Региони в растеж“ (ОПРР) от всички останали общини. Заедно с Полицията в проекта са включени и две нови частни сгради, чиито собственици подготвиха за своя сметка работни проекти и с това допринесоха за успеха".

ДА ПРИПОМНИМ. По ОП „Региони в растеж“, 2014-2020 г. (процедурата за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Енергийна ефективност в периферните райони“) в Троян досега, 2017/18 г., бяха реализирани проекти за повишаване на енергийната ефективност на пет значими обществени сгради (Община Троян, Данъчното, Пожарната, бившата  административна сграда на общинското дружество „БКС" и НЧ "Наука - 1870 г.") на обща стойност 3,78 млн. лв. и на 21 жилищни сгради с 169 самостоятелни жилища на стойност 4,5 млн. лв.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |