Д-р Красимир Гунешки – „Лекар по дентална медицина за 2018 година“

* Церемонията по награждаването се състоя на 25 януари в столичния парк хотел „Москва“ * Призьорът: “На всички колеги пожелавам здраве и нови сили в нашата хуманна, благородна, отговорна и в същото време много интересна работа. А на себе си – още (поне)
 35 години в професията“
Отличници
Д-р Красимир Гунешки, София, 25 януари 2019 г.
ПРОЧУТИЯТ троянски стоматолог д-р Красимир Гунешки е сред отличените с наградата на Българския зъболекарски съюз (БЗС) „Лекар по дентална медицина за 2018 година“. Призьорите са от всяка от 28-те области, като номинациите се правят от съответните Районни колегии на БЗС. С други думи, наградата се дава от хората, които най-точно могат да оценят професионалните ти умения и успехи – колегите, и това й носи допълнителна тежест.

Д-Р ГУНЕШКИ
е сред най-рейтинговите зъболекари в района и печели признание не само с безспорния си професионализъм, но и с безукорното и топло отношение с пациентите. Завършил е стоматология в Стоматологичния факултет на Медицинската академия в София (1984 г.) и вече 35 години е практикуващ лекар в родния Троян. Има и втора магистратура – по здравен мениджмънт от Стопанската академия в Свищов. През 2018 г. д-р Гунешки отбеляза своя 60-годишен юбилей.

Д-р Гунешки благодари за отличието, връчено му от колегата от Ловеч д-р Велислав Симеонов
ЦЕРЕМОНИЯТА по награждаването по традиция се състоя в столичния парк хотел „Москва“ (25 януари). А наградата на троянеца връчи председателят на Районната колегия на БЗС в Ловеч д-р Велислав Симеонов. „Благодаря за признанието на Районна колегия – Ловеч. На всички колеги пожелавам здраве и нови сили в нашата хуманна, благородна, отговорна и в същото време много интересна работа. А на себе си – още (поне) 35 години в професията“, заяви при награждаването д-р Красимир Гунешки.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |