Коледен празник в Априлци

* Рождественското тържество бе организирано от СУ „Васил Левски“ и завърши с концерт на духовия оркестър „Децата на Априлци“ * На гости с подаръци в Дома за стари хора „Ганка и Георги Събчеви“
Празнично
Историята на Рождество Христово оживя пред зрителите
В СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” в Априлци се проведе чудесно Коледно тържество. Сред гостите на празника бяха представители от общинската администрация, бивши преподаватели, родители. Навсякъде се чувстваше коледният дух, а организаторите на програмата бяха намерили най-точните ориентири – на Коледа стават чудеса. Пред зрителите оживя историята на Рождество – раждането на малкия Иисус бе представено от ученици от начален и прогимназиален етап, които със своята артистичност и ангажираност заслужиха бурните аплодисменти на публиката. Звучеше прекрасна музика, на чийто фон коледни стихове допълваха празничното настроение. Най-малките участници – от детския танцов състав „Априлче”, също зарадваха публиката с изпълненията си.

Изпълнение на състав "Априлче"
Поздрав от директора Дончо Пачников
ПРОГРАМАТА завърши с великолепен концерт на духовия оркестър „Децата на Априлци”, като на финала ръководителят Бойко Ковачев благодари на своите малки изпълнители за успехите на национално и международно ниво, постигнати само за едната година от основаването на формацията. Директорът на училището Дончо Пачников се обърна с благодарност към ученици, учители и служители за положения труд и постигнатите успехи през годината и пожела на всички здраве и щастие през новата 2019-та.

Духовият оркестър "Децата на Априлци" с ръководител Бойко Чавдаров
В НАВЕЧЕРИЕТО на Коледа доброволците на БЧК от СУ „Васил Левски” в Априлци за поредна година посетиха Дома за стари хора „Ганка и Георги Събчеви“. Изработените  от тях коледни картички стоплиха сърцата на възрастните хора. Учениците от професионалните паралелки пък бяха приготвили сладки, с които почерпиха домуващите. а децата от втори клас ги зарадваха със стихове и песни. Заедно с учениците бяха директорът на училището Дончо Пачников  и преподавателите Милена Илева, Мария Лалева  и Валентина Георгиева. Коледа е и нека доброто бъде винаги спътник в живота ни!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |