Коледен базар в НУ „Христо Ботев”

* Събраната сума е 2705 лв., една част от тях ще бъдат дарени за децата, чиито домове изгоряха в кв. „Велчевски“
Празнично
Директорката Мариана Митова: "Нека заедно сътворим доброто"
ЗА ПОРЕДНА година троянското НУ „Христо Ботев” проведе традиционен  благотворителен Коледен базар, организиран по инициатива на Обществения съвет и Училищното настоятелство. Оригинални коледни картички, сувенири, сурвакници, както и всевъзможно домашно приготвени вкусотии изкушаваха посетителите на базара.

ПРИВЕТСТВИЕ към присъстващите направи  Петя Василева - председател на Обществения съвет, а децата от  вокална група „Звънчета”  ги поздравиха с коледни песни и стихове. Специални гости на базара бяха кметът Донка Михайлова и председателката на НЧ „Наука - 1870 г.“ д-р Виолета Койновска. Г-жа Михайлова   пожела на всички весели и светли празници.

В ОРГАНИЗИРАНИТЕ традиционни коледни конкурси награди получиха 5 деца от подготвителни групи и 18 ученици. Директорката на училището Мариана Митова лично връчи наградите на победителите. В обръщението си тя отправи своите искрени благодарности към родителите и учителите, подкрепили  идеята на Обществения съвет и Училищното настоятелство, за да стане тя реалност. „Ние сме тук, ученици, учители, родители и гости, обединени от идеята, че на най-светлия християнски празник трябва да има само светнали от радост детски лица и сбъднати желания. Нека заедно сътворим доброто и да отбележим края на една успешна и плодотворна година за училище „Христо Ботев”. Поздравявам всички с настъпващите коледни и новогодишни празници“, добави още г-жа Митова.

Част от предложеното на благотворителния коледен базар в НУ "Христо Ботев"
СУМАТА, която се събра е 2705 лв., като една част от тях ще бъдат дарени за децата, чиито домове изгоряха в кв. „Велчевски“, а останалите средства ще бъдат вложени в Пролетен празник за децата и учениците от  училището. Благодарим на всички, които се  включиха в това благотворително мероприятие.

НУ „Христо Ботев“ 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |