Цветелина Калчева – новото „лошо куче“ на Община Троян

* Секретарят: „Вярвам, че ще ме съпътства същият ентусиазъм и позитивизъм, с какъвто съм работила досега
Назначения
Цветелина Калчева
ЦВЕТЕЛИНА КАЛЧЕВА, която започна работа в Община Троян преди пет години и до момента бе главен експерт „Търговия и туризъм“, е новият шеф на общинската администрация. Иначе казано – г-жа Калчева спечели обявения неотдавна конкурс и зае поста секретар на Община Троян, който бе овакантен в края на 2015 г. (след напускането на Нели Стайкова) и досега не бе попълнен. Шестима подали документи за конкурса, като трима не били допуснати, тъй като не отговаряли на изискванията за държавен служител, а от тримата финалисти двама достигнали до последния кръг, където победителката се представила далеч по-убедително. Назначението е от 13 септември и бе обявено ден по-рано на редовната месечна пресконференция на кмета Донка Михайлова.

„СЕКРЕТАРЯТ е човекът, който ръководи общинската администрация. Обикновено го наричат „лошото куче“. Надявам се Цвети да е „лошото куче“, което ще работи с усмивка и такт“, шеговито коментира г-жа Михайлова. „Със сигурност не ме очаква толкова лека и приятна работа, колкото беше тази до момента. Но вярвам, че ще ме съпътства същият ентусиазъм и позитивизъм, с какъвто съм работила досега“, сподели от своя страна г-жа Калчева. От Т21 попитахме защо след като три години Общината бе без секретар, сега се е наложило. „Община Троян навлезе в една от най-секретарските теми – комплексното административно обслужване, където постигнахме определено ниво, от което няма връщане назад. И все по-осезаемо се усеща липсата на секретар“, бе кметският отговор.

НОВИЯТ СЕКРЕТАР на Община Троян Цветелина Калчева е завършила Стопанската академия в Свищов – бакалавър е по международни икономически отношения и магистър по маркетинг. Владее немски и английски език. Инициатор е на различни иновативни проекти в сферата на туризма, реализирани в Троян. Има опит като ръководител на малки екипи.

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

mtwgdgawd каза...

Ма моляви са тя поъкупи не взима само Уга спи

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |