Започват улични ремонти, ще има промяна в движението

* Ще се преасфалтира по улиците „Ген. Карцов“, „Бочо Донев“, „Христо Ботев“, „Димитър Икономов-Димитриката“, „Стара планина“,
 „Кирил и Методий“, „Еделвайс“
Гореща тема
Работата по ул. "Ген. Карцов" започна в понеделник, 11 юни
ОТ 11 ЮНИ, както Община Троян вече информира, започва ремонт на водопровод в участък от ул. „Ген. Карцов“ (от кафене „Рио“ до механа „Старата къща“). Това налага временна промяна в организацията на движението, включително на обществения транспорт (движението ще е по ул. „Христо Ботев“ и „Опълченска“). По време на ремонта, който ще проздължи две седмици, автобусите на градския транспорт няма да минават през спирките на Старата полиция и Дъскотина – временно ще спират на Автогарата и на „Витекс“ (на спирките вече са поставени информационни табели. След кратък период за слягане на обратните насипи този участък от ул. „Ген. Карцов“ ще бъде пресфалтирана, като ще се създадат възможният брой места за паркиране.

НА СЪЩАТА ДАТА, 11 юни, започва преасфалтиране на ул. „Бочо Донев“ в участъка между ул. „Стефан Караджа“ и ул. „Пейо Яворов“, както и преасфалтиране по т. нар. Римски път (от разклона за с. Горно Трапе до ул. „Ген. Карцов“).

НА 18 ЮНИ започват работите по преасфалтиране на участъка от ул. „Христо Ботев“ (зад Санаториума), както и преасфалтиране на ул. „Димитър Икономов-Димитриката“ (пред автогарата). Движението при автогарата ще е затруднено, поради временното спиране на преминаването на превозни средства в лентата, в която се работи.

ДО НЯКОЛКО СЕДМИЦИ (очаквайте допълнително информация) се очаква да започне работа по ул. „Стара планина“ – ще бъде извършено преасфалтиране на участъка от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Георги Бенковски“, като ще бъдат сменени и бордюрите. Преасфалтиране и подмяна на бордюрите предстои и на ул. „Кирил и Методий“ в участъка от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Любен Каравелов“ и от ул. „Васил Левски“ до ул. „Георги Бенковски“. Работа ще започне и по ул. „Еделвайс“ (от ул. „Охрид“ до края на улицата). За тези три обекта Община Троян ще изпрати допълнително информация за начало на работните дейности.

***

МОЛИМ ГРАЖДАНИТЕ за разбиране и внимание при преминаване през посочените участъци. Ремонтите са необходими! Следете актуална информация, която най-напред се качва на сайта на Община Троян – www.troyan.bg.

Община Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |