Иван Миховски бе водещ на „Ангели на благодарността“

* Годишните награди на фондация „Искам бебе“ бяха връчени на церемония в парламента, патрон на събитието бе парламентарният шеф Цвета Караянчева * Интересната лична история на троянския депутат
Кауза
Поздравления от парламентарния шеф Цвета Караянчева, до нея – водещият Иван Миховски
НАРОДНИЯТ представител и наш съгражданин Иван Миховски бе водещ на церемонията по връчване на годишните награди „Ангели на благодарността“ на фондация „Искам бебе“. Събитието се проведе в Народното събрание (23 март) и бе под патронажа на парламентарния председател Цвета Караянчева. Специални гости бяха родители, получили подкрепата на фондацията, и техните малчугани.

НА ЦЕРЕМОНИЯТА троянският депутат призна, че се е посветил на каузата на „Искам бебе“. И сподели интересна лична история – как в две поредни години превръща рождения си ден в благотворителна акция за набиране на средства за тази кауза. „Днес в залата е резултатът от добротворството на моите приятели през 2017 година – две близначета, които се родиха след ин витро процедури, финансирани със средства, събрани на рождения ми ден от моите гости и приятели, на които благодаря с цялото си сърце“, обяви г-н Миховски. И подчерта, че през 2018 г. България се е наредила на едно от челните места по финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми и че вече имаме безлимитно финансиране на ин витро процедурите и не е необходимо нуждаещите се да чакат месеци, както бе досега.

Започва връчването на наградите "Ангели на благодарността"
ОТ СВОЕ име и от името на представляваната от нея институция г-жа Караянчева изказа благодарности към всички, включили се и подкрепили каузата „За повече деца на България“ на фондация „Искам бебе“. А наградите „Ангели на благодарността“ бяха връчени на най-активните поддръжници на тази кауза, сред тях – финансовият министър Владислав Горанов и премиерът Бойко Борисов (за изпълненото обещание на правителството и осигуряване финансирането на 4 ин витро опита за нуждаещи се пациенти и финансиране на замразяването на яйцеклетки на онкоболни жени), кметове на български общини, областни управители, представители на различни институции. Специалната награда за най-голям дарител на фондацията за 2017 г. заслужи управителят на „Била България“ Бойко Сачански.

Т21, по информация на ГЕРБ - Ловеч

Още по темата:

3 коментара:

Елпром Троян каза...

Като пращаш мръсни пари на Германия, не ти ли става поне мъничко гузно?

Анонимен каза...

Браво на Иван.Тоѝ е истински добър автомонтьор.

Анонимен каза...

Абе Иван що не вземе да стане медицинска сестра. Напоследък само в разни сълзливо-сополиви роли се появява.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |