Да помогнем на Тошо Гадевски!

Скъпи приятели! Обръщам се към вас с молба да помогнем на едно българско семейство. Семейство Гадевски!
Зов за помощ
Тошо Гадевски (в средата) със семейството си
Тошо Гадевски е с онкологично заболяване, което е на много специфично място - във вена. Единственият начин за победа над тумора е той да смали растежа си, за да може да се оперира. За да се случи това, болният трябва да ходи на всеки две седмици на химиотерапия в Турция, тъй като с оглед на цялото му състояние (без стомах, далак и жлъчка) само там му дават шанс за живот. Семейството има бизнес, но се затруднява със събирането на средствата. Досега са се справяли, но в момента са затънали в заеми заради най-ценното - ЗДРАВЕТО!

А време няма! Тошо има по-малко от месец и половина да събере нужната сума за животоспасяващата операция, затова се обръщам към вас с молба за помощ и подкрепа. Прилагам всички документи като епикриза, оферта от турската клиника, дарителска сметка.

С внучетата
ОБЩАТА СУМА, КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЕРЕ, Е
53 200 ЕВРО!
СУМАТА, ЗА КОЯТО МОЛИМ ДА ПОМОГНЕТЕ, Е
30 000 ЛЕВА!

Тъй като сметката е дарителска, към нея няма банкова карта и затова няма PayPal, но най-късно утре ще бъде направена сметка с карта и съответно PayPal, който ще съобщим допълнително. Моля ви от цялото си сърце да помогнем един човек да има шанс не за друго, а за ЖИВОТ!

БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ОТЗОВЕ!

С молба и надежда: Поли Николова

Дарителската сметка е във FIBANK
IBAN: BG63FINV91501317086041
BIC: FINVBGSF
титуляр ТОШО ВАСИЛЕВ ГАДЕВСКИ

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |