Започва (ли) ремонтът на входа на Троян?

* Министър Николай Нанков обеща за до края на юли, чакаме изпълнение на обещаното
Припомняне
ВРЕМЕ Е да припомним. На нарочна среща с кмета на община Троян Донка Михайлова в края на миналия месец министърът на регионалното развитие и наш земляк Николай Нанков бе заявил, че започва ремонтът на входа/изхода на Троян откъм Ловеч (новината съобщи г-жа Михайлова на пресконференция след срещата – бел. Т21). Обектът е в годишния план на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) и са заделени средства. Посочен бил и стартовият срок – до края на м. юли. А този дълго чакан инфраструктурен троянски ремонт е важен за всички ни – троянци, гостите на града и района, транзитно преминаващите по републиканския път II-35 (Плевен - Ловеч - Троян - Троянски проход - Карлово); още повече че ще даде тласък за изграждането на обходния път край реката и на неговия най-съществен елемент – новия мост в кв. „Велчевски“ (при бензиностанция „Лукойл“), за който има проектна готовност.
 
ОЩЕ НЕЩО за припомняне. В предизборната си агитация на скорошните парламентарни избори (м. март 2017 г.) г-н Нанков, който бе водач на листата на ПП ГЕРБ в нашия Ловешки многомандатен избирателен район, посочи няколко свои конкретни ангажимента, свързани с пътната инфраструктура в района. Сред тези конкретни ангажименти бяха и два за община Троян – ремонт на входа/изхода на Троян и рехабилитация на пътя от гара Добродан през Дълбок дол, Старо село и Борима до Лесидрен (част от трасето на републиканския път III-402).

МИНИСТЪР НАНКОВ е отговорен и милеещ за своя/нашия край политик. Доказвал го е и в качеството си на областен управител, и като регионален зам.-министър в предишния мандат. Да се надяваме се, че ще го докаже и с изпълнението на това си министерско обещание. Започва (ли) ремонтът на входа на Троян?

Т21

 Още по темата: 

13 коментара:

Анонимен каза...

Гена, тази статия ти или Донка я написа ?

Анонимен каза...

Министър Нанков я написа!

Анонимен каза...

Идеално, тъкмо да се изнизваме по-бързо от тая дупка. Моля и за бърза лента, за по- нетърпеливите :)

Анонимен каза...

Изчезвайте какво чакате бе мушмуроци такива. Айде чупката, да ви няма.

Анонимен каза...

Логиката е друга.По-лесно ще се заселят още повече полендашки роми в Троян за да е все по-стабилен вота на доказаните политици.

Анонимен каза...

От гербер не чакайте действия. Те са силни на думите и обещанията.
Действия - йок.

Анонимен каза...

Щото пък комунистите са ора на действието - а додат на власт, а крадат като за последно...

Анонимен каза...

7-ми, ти наясно ли си, че 70% от ръководните кадри на ГЕРБ са бивши комуняги или от "знатни" комунистически родове? Колкото и да е парадоксално - в БСП едва достигат 40%.
ГЕРБ е най-мръсната и долнопробна комунистическа клоака в днешната българска политика. Мошеници, лъжци, крадци и национални предатели. Никога няма да ми стане ясно какви лайна може да има в главата на един хомо сапиенс, че да гласува и да подкрепя гербаджийската комунистическа мърша начело с Б.Борисов - ортодоксалния комунист, мутра от СИК и гангстер номер едно на България според бюлетините на американския конгрес, ЦРУ и докладите на американските посланици в България.

Анонимен каза...

8-ми, много е просто, а защо не си направил извода досега за мен е загадка. Нека ти помогна. Нарича се интерес, въпрос на оцеляване и нали знаеш, че ако сам не помисля за своето бъдеще, ти едва ли ще го направиш за мен. Това е положението, всеки оцелява някак!

Анонимен каза...

8-ми
Остана само да ме запишеш в АОНСО и да ми четеш лекции.
промит нещастник

Анонимен каза...

По-голям смешник от този скоро не съм виждал.Може и да има и да видя. Смешници бол.

Анонимен каза...

10-ти, пише се АОНСУ /Академия за обществени науки и социално управление/. Това да не те притеснява, грамотен фен на гербаджийските комуняги още никой не е видял. Както много точно каза любимата ви мутра-комунист Борисов - "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме".
*
По статията - добре ще е авторът да си поправи текста и да добави към "преминаващите по републиканския път II-35 (Плевен - Ловеч - Троян - Троянски проход - Карлово)" думичките "през летния период". Така е по-правдиво и така ще е и за в бъдеще, докато има управници като Нанков, Михайлова и подобните им.

Анонимен каза...

И кога ще почва обещания ремонт? Га цъфнат налъмите?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |