11-годишна се намъкна в чуждо жилище в Троян и открадна 640 лв.

* Малолетната крадла е установена, част от плячката е била у нея, работата по случая продължава * Логиката подсказва, че вероятно детето е ръководено от съучастник „професионалист“
Крими
ПОЛИЦАИ от РУ на МВР - Троян разкриха 11-годишната извършителка на кражба от жилище на ул. "Ген. Павел Карцов" в града. Около 9:00 ч. сутринта вчера (сряда, 12 юли) невръстната проникнала в незаключения апартамент и отмъкнала 640 лв. от дамска чанта, оставена в коридора. Потърпевша е 43-годишна жителка на София, която веднага подала сигнал за престъплението и крадлата била спипана.

ЧАСТ от отнетата сума – 340 лв., са намерени у детето. Работата по случая продължава. А логиката подсказва, че най-вероятно мололетната извършителка е напътствана от по-възрастен съучастник „професионалист“. Не е трудно да се досетим и за други подробности около профила на крадеца/ците.

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Нали им дават социални помощи,много детски и т.н.Защо крадат?!А,да!Защото много им се работи,а няма работа!

Анонимен каза...

То и по снимката си личи кой е, и маска да му сложеш не можеш го обърка.

Анонимен каза...

Всъщност, тя въобще не е циганка, просто е жертва на средата, в която е отраснала. Да жалост, нещата са абсолютно необратими и едно дете е завинаги изгубено.

Анонимен каза...

До Председателя на ОС Троян и до кмета на община Троян!Ваш общински съветник бракониерства на язовир Сопот! И той е председател на комисия по ТСУ!!!Същия е държавен служител при областната администрация Ловеч и е на длъжност Еколог!!! Генадий Маринов има статия на ЦРОО, защо мълчиш?!Докога господа управляващи подобни общинските съветници ще бъдат резил и ще погазват законите?

troyan21 каза...

До №4: Видях информацията, изнсена във фейсбук страницата на сдружение ЦРОО (Централна рибоопазваща организация), свързах се с техен човек и той потвърди, включително, че става дума за общински съветник от Троян с инициали Р.Р., който работи в Ловеч (Областната управа). Обясни ми, че в акцията на язовир "Сопот" на 14 юли т. г. е участвал екип от РУ на МВР - Троян, който би могъл да даде подробности, имало и констативен протокол. Отправих писмено питане до началника на РУ на МВР - Троян и до представителя на ИАРА (Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури) в Ловеч д-р Йордан Найденов – очаквам отговори. Надявам се, ако информацията се потвърди, с изявление да излезе и областният управител Георги Терзийски, както и председателят на Общинския съвет в Троян Николай Тодоров. А вие очаквайте материал в Т21.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |