Деси и Изабела – с медали от Прага

* Изключителни троянски състезатели спечелиха бронз на ЕП в чешката столица - поредни отличия и за двете от световни и
 европейски първенства
Самбо
Десислава Цонева и Изабела Христова, ЕП 2017, Прага
ТРОЯНКИТЕ Изабела Христова (кат. до 56 кг) и Десислава Цонева (кат. до 68 кг) се завърнаха с бронзови отличия от Европейското първенство по самбо за младежи и девойки (до 20 години), чийто домакин бе чешката столица Прага, 18-22 април. Европейските медалистки са възпитанички на треньора Николай Матев в Спортен клуб по джудо и самбо „Чавдар“ (Троян). И от нас – браво и нови успехи!

ТОВА е пореден подиум от големи първенства и на двете ни изключителни състезателки. Деси, която е първа година студентка в НСА, има бронзови медали от Световното първенство за юноши и девойки до 17 години в Кипър (2013 г.) и Латвия (2015 г), а на Европейското първенство през 2014 г. в Латвия е вицешампионка. Изабела, абитуриентка през тази година в троянското СУ „Васил Левски“, грабна европейската титла при девойките на първенство на Стария континент във Франция (2016 г.) и е с бронзов медал от Световното първенство в Латвия (2015 г.).

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

браво момичета

Анонимен каза...

Браво, ама имат по една/две победи. Матев има един състезател-Додо Калистерски.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |