Ръка трябва да му целуват на Пачо

* Цялата тази предизборна агитация с гербаджийските афиши, окачени като прани гащи, бе леко комична, но не може да се отрече ефективността й
Отзвуци
Пачо Балевски и предизборната му агитация, 24 март 2017 г., Троян, ул. "Стара планина" 19
ПО-ВЯЛА предизборна кампания – и не само за парламентарни избори, изобщо – в Троян през годините на прехода ние поне не помним. Партизанските кандидати (от всички бои), с малки изключения, никакви ги нямаше – от страх ли, от срам ли, от немощ ли, няма яснота. И добре че бяха редовите фенове да пооцветят ситуацията.

СНИМКАТА, която ви показваме (направихме я ден преди деня за размисъл), е на Петър (Пачо) Балевски, кореняк троянец, потомък и име на най-големия троянски фабрикант преди преврата през 1944 г., върл седесар в първите години на прехода след 1989 г., а в ерата ГЕРБ – още по-върл гербаджия и бойковист. Той гордо ни позира с окачените като прани гащи на собствената му тераса (ул. „Стара планина“ 19, първи етаж) предизборни афиши на ГЕРБ – с лика на водача на ловешката листа Николай Нанков и по-дребнички изображения на останалите кандидати. Разбира се, в терасната агитация бе застъпен и портретът на лидера Бойко Борисов, и то двукратно – веднъж върху Пачовата тениска и втори път на снимка в рамка, ситуирана за постоянно на перваза.

ЦЯЛАТА тази предизборна агитация с гербаджийските афиши, окачени с щипки на простора, наистина бе леко комична. Но не може да се отрече ефективността й като гледаемост и достъп до аудиторията. Нанков и компания ръка трябва да му целуват на Пачо.

Т21 

15 коментара:

Анонимен каза...

Много те е яд Генади , че твоите загубиха.

Анонимен каза...

Уникален народ сме ! Сваляме си правителството ,а после пак си го избираме ! Да са ни честити старите обирджий и крадци !

Анонимен каза...

Нека ви. Сега ще продължавате да работите за няма и 400лв, щото повече не заслужавате.
Като сте послушни овце - така ви се пада!

Анонимен каза...

Само като видиш на тоя "гениалната" идея и можеш да се досетиш какви са гласоподавателите на ГЕРБ.
Ама то какъвто водача, такива и гласоподавателите.

Анонимен каза...

Само като го видиш тоя и се сетиш за другата пиянка Манчо, и ти става ясно защо демокрацията у нас се спомина скоропостижно...

Анонимен каза...

Вместо поне някакъв опит за сериозен коментар от изборите, получаваме някаква пародия на следизборна информация.
Ако погледнете резултатите от предната статия, опитайте да съберете процентите на ДПС и ДОСТ и ги сравнете с тези на "обединените патриоти". С близо 3% трите партии Атака, ВМРО и ПФ губят от "разделената" ДПС на територията на община Троян.
Някой ще коментира ли този факт или пак ще си заровите главичките в пясъка, както направихте на последните местни избори? А тогава ДПС също имаше повече гласове от Атака, ВМРО и ПФ взети заедно.
От къде се взеха тези огромни резултати за ДПС+ДОСТ в община Троян? Някой замисля ли се какво се случва?
Ако ви върна 7-8 години назад, само Атака Троян имаше три или четири пъти повече гласове от ДПС и трайно беше трета, а в последствие и втора политическа сила в Троян до 2013-та. Нещо повече, според социологическо проучване на ГЕРБ Троян през март 2013-та - Атака Троян е вече първа политическа сила и не случайно бе взривена от вътре точно за парламентарните избори през 2013-та.
разбира се, всичко това се криеше или се омаловажаваше или се подиграваше от троянските медии /не случайно/. Ето ви го сега резултата.
*
Колкото до "победата" на ГЕРБ - голямата заслуга е на генерал Маринкин и съставеното от него и К.Нинова служебно правителство на Герджиков, което имаше една единствена задача - да върне Борисов на бял кон като оневини него и правителството му, да покрие и прикрие всички изобличаващи документи за бандитското управление на ГЕРБ /КТБ, външни заеми, саниране, фонд земеделие и т.н./. Блестящо изпълнение. След това "думата" имаше все "по-мъдрия" народец, който не изневери и избра за себе си и държавата си "бързата смърт". Така де, никой не обича "бавната смърт".
Чесито на по-бедителите и на всички, които гласуваха за собствените си палачи. И не обръщайте никакво внимание на битуващите в ЕС определения за нас - "Идиотите на Балканите" или "Българите са малък, но много прост народ". Вие сте по-бедителите, а както знаем - по-бедителите не ги съдят.... макар да са "победители за един ден".

Анонимен каза...

От 1 до 5 тъпи комунисти

Анонимен каза...

Гробна тишина. Няма резултати ни коментари . А Пеевски е прав.

Анонимен каза...

Ами хората нямат интерес да гласуват за псевдопатриоти.
ДПС си имат постоянни гласоподаватели в Борима и други. А "патриотите" тук-таме по някой фен.
Иначе е върха на простотията да гласуваш отново и отново за ГЕРБ и да чакаш промяна.
Няма как да правиш една и съща грешка и да очакваш различен резултат.
Да сгрешиш е човешко, но да повтаряш грешката си е върха на простотията.

Анонимен каза...

Добре,че не спечелиха комунягите. Разума победи

Анонимен каза...

Каквото и да си пишете, истината е една - напълно заслужена победа на ГЕРБ! Това е единствената партия, която си прави изводи от грешките и се старае да остави нещо построено!Вярно, от ГЕРБ са длъжници на Троян, да се надяваме, че ще има промяна!

Анонимен каза...

Пф, къв разум?
Хайде стига глупости.
Колко милиарда заеми изтеглиха тези?
Какво направиха с тези пари? - раздодаха си ги на техни си хора (разделиха си ги).
Кой ще връща тези пари? - ние, децата ни, внуците ни и пра-внуците ни.
Какво направиха? - народа живее в мизерия, а оня глъФ пожарникар ми обяснява колко 800лв била средната заплата и колко добре сме били.
И резултатите от чужбина потвърждават, че няма изтичане на мозъци. Има изтичане на неграмотници, които тук не могат да се реализират.

Анонимен каза...

Тоя пък квартален пияница, баш пък него ли намерихте да изтипосате...

Анонимен каза...

Ми то читав гербер няма да видиш :)

Анонимен каза...

Направете Пачо областен управител ,та нали 4 години магаре беше Президент ,значи и Пачо може...!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |