Нарязаха гумите на пет автомобила в троянския Бевърли хилс

* Возилата са пострадали през нощта в петък срещу събота, образувано е полицейско разследване
 
Крими

ПРЕЗ НОЩТА на 17-ти срещу 18 март, петък срещу събота, неизвестен извършител е нарязал гумите на пет леки автомобила, паркирани в близост един до друг на ул. „Търнето“ в Троян, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Ловеч. Уличката се намира недалеч от базата на фирма „Калинел“ ЕООД и е известна с луксозните си жилища, а районът шеговито е наричан „троянският Бевърли хилс“.

НАРЯЗАНИ са общо 9 гуми, като в полицейската сводка не се посочват марките и моделите на пострадалите возила. По случая е образувано полицейско разследване, но все още резачът не е установен.

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Няма и да бъде установен.
Това тука не е полиция.

Анонимен каза...

Полицията пази циганите.

Анонимен каза...

Хора , поставете си видео регистратори в колите (на по заден план ,за да не се виждат от вън) не от най евтините , а по качествените (струват около 40 - 50 лева). На мен преди около 20 дена ми откраднаха чистачките в Троян на уличката от Иното към Любен Каравелов , и много ясно се вижда кой е! Не съм се обръщал към полицията ,защото няма смисъл. Ще почакам да мине още малко време и ще следва отмъщение. Мислех да пратя записа на Т21 , но ще изчакам още малко.

Анонимен каза...

Интересно ми е какво ще снима видеорегистратора когато е насочен напред през предното стъкло,а крадците работят отзад.Освен това той се изключва при гасене на двигателя и изключването на контакта.

Анонимен каза...

Това с видеорегистраторите е супер идея. Но как да ги наслагаме навсякъде, където може да се краде и правят бели? На нивите, на всеки сантиметър. Култура трябва да се формира и нормални човешки взаимоотношения. Всичко друго са заобиколни пътища за решаване на проблемите.

Анонимен каза...

До 4 ти не се изключва с гасене на двигателя , и ако в района има кола с регистратор ще се види кой е. Не ,че 100% е сигурно и това , но все пак е някаква възможност. И при ПТП помага.

Анонимен каза...

1- видеорегистратора може да се включи при разклащане на автомобила.
2- записа от него не се признава от полиция или съд. Можеш ти сам да си го издириш и да си отмъстиш по някакъв начин.
3 - помощ от нашата полиция не чакай.

Анонимен каза...

Търся си работа като циганин
Понеделник, 20 Март 2017


Искам да не плащам данъци, да не плащам ток, да си избера място в някой парк и да си построя къща, а когато държавата ми я бутне, защото е незаконна, да ми даде общинско жилище.
Искам да не дупча билет в градския транспорт, а когато ме свали контролата, да дойдат представителите на един комитет и да ме защитят, защото контрольорът ми е нарушил човешките права. Искам да не работя цял живот, да си направя десетина деца и да живея на социални помощи.
Искам да се оплаквам, че ме дискриминират всеки път, когато някой ми каже циганин и ми откаже нещо даром. Искам да обирам и пребивам пенсионери, без да търпя каквито и да е последствия от това. Ако пък случайно ме хване полицията, да ме пусне след 24 часа. Искам да празнувам по три дни в градинката пред блока, а когато някой ми направи забележка, да го пребия. Искам никога да не се притеснявам за кредити, за вноски, за такси и за сметки. Искам цял живот да живея на гърба на другите. А когато някой ми каже, че правя това, да му обясня отново, че ме дискриминира. Искам Европа да ми дава пари, за да се интегрирам в обществото. Искам държавата да праща автобус до вкъщи, за да могат децата ми да ходят на училище и да се научат да четат и пишат. Искам същата тази държава да осигурява ежедневен порцион за наследниците ми.
Когато всичко това ми писне и реша да вляза в голямата игра пък, искам да звъня на пенсионери и да им обяснявам, че дъщеря им е болна и трябва да ми дадат всичките си спестявания, за да я излекувам. Ако пък някой журналист дойде и иска да ме снима, ми се ще да мога да го набия, защото си е позволил да ми наруши гражданските права. Как така ще ме снима? Кой е той? Какво ми идва с тоя „телевизор”? Все пак не правя нищо нередно. Не съм взел парите насила. Напротив, хората доброволно ми ги дават, защото са глупави. Те също не са по-малко грешни от мен. Веднага са готови да влязат в корупционна схема. Ако им кажа, че съм полицай и съм заловил сина им след катастрофа, те са готови да ми дадат парите си, да ме подкупят и да пусна детето им. Ако им кажа, че съм лекар, са готови веднага да ми бутнат пачките, за да оперирам по-бързо дъщеря им. Ако им кажа, че ще им оправя запорираните пари в банката, пак, без да мислят, си плащат. Те не са по-малки престъпници от мен. А след това, като разберат, че дъщеря им не е болна, а синът им не е катастрофирал, вместо да се радват, тичат в полицията да се оплакват. От там започват едни разследвания, ангажира се полицейски ресурс и кой ще плаща за това? Данъкоплатците!
Аз вземам от един човек, а те товарят цялата държава. Източват я. Кой е по-лош? Ето такава работа си търся. Ако някой иска да ме назначи, да ми се обади. Ако не съм у нас, значи съм отишъл да бера тухли за новата къща или да ям кебапчета на някой предизборен концерт. Ако ли не, изчакайте аз да ви се обадя. Ще се представя за инспектор Георгиев или за д-р Иванов.
Автор: Йордан Дяков

Анонимен каза...

Още ли не сте ги заловили тия селски тарикати?

Анонимен каза...

Едва ли се касае за вандалски акт на цигани или хулигани. В случая, е по-скоро вероятно на някой да му е писнало от наглеците от съседната ул. "Македония", които кой знае защо си паркират колите на въпросната уличка.

Стелиян Марков каза...

Паралелната държава на другарката...кВа...беше...Тя никога не е съществувала,защото е една...и е на власт.
Всяко нещо е и своята холограма.Тука е една и сенките се сбират и прегръщат...С.М Аврелиев

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |