Палим Коледната елха в понеделник

* Авансово пристига Дядо Коледа с няколко лапландски джуджета и големия Снежен човек; светлините ще грейнат в 17:15 ч., пали ги кметът и млад помагач * На Нова година - с „Карандила“
Предстоящо
В ПОНЕДЕЛНИК, 5 декември, точно в 17:15 ч. ще грейне голямата троянска Коледна елха на централния площад „Възраждане“ (тържеството започва в 17:00 ч.). Този път елхата ни ще е живо дърво, а в украсата й ще има впечатляващи новости, по-богата ще е й украсата на коледните елхи в кварталите на града, обещаха от общинската администрация. Както се случва от няколко години насам, този празничен момент ще бъде съпътстван от благотворителна коледна инициатива в подкрепа на нуждаещи се наши съграждани.

ПО ТРАДИЦИЯ светлините на елхата ще запали кметът Донка Михайлова заедно със своя специално избран помагач – млад троянец, постигнал сериозни успехи през изтеклата година, чието име обаче се пази в тайна. Ще бъде спазена още една традиция – и този път авансово за събитието в Троян ще се появи самият Дядо Коледа, разбира се, с чувала си с подаръци, за радост на малки (и големи).

ЗНАЕ СЕ, че Добрият старец ще пристигне по „конвенционалния“ начин, с еленовия си впряг, а не с уникалния си Коледомобил (с регистрационен номер „Лапландия 0001 Дядо Коледа“), с който идваше в предишни години. Няма да го придружава и прелестната Снежанка, която всички очакваха. Но пък във височайшата свита ще е големият Снежен човек и няколко лапландски джуджета, а в церемонията ще се включи и еленът Рудолф.

***

ВЕСЕЛО ще е на централния троянски площад и във вълшебната нощ, в която ще посрещнем Новата 2017 година. Ще има музика, танци, шампанско, баница, кметско поздравление и много настроение. А на откритата сцена ще е оркестър „Карандила“ – прочутите свирачи ще започнат преди полунощ и ще продължат след кметското приветствие. Новогодишната веселба на площада и празникът по запалването на Коледната елха са организирани и финансирани от Община Троян.

6 коментара:

Анонимен каза...

Всичко ще е GYPSY !!!
Ха-ха-ха ..................

Анонимен каза...

Г-н Маринов
Обикновено палим купът на Заговезни!?

Анонимен каза...

Също така палим печка, парно и т.н. .
Важното в случая, е Донка,после Общината...и т.н....

Анонимен каза...

Аз пък паля лампите всяка вечер...

Анонимен каза...

Чен ме пали на вода след снощното кило и горница!!!

Анонимен каза...

Кат сте толкова отворени ще не залеете дървото с 2-3 литра нафта и да му драснете клечката?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |