Злато за троянския хляб „Античен“ от Булпек 2016

* Награда и за новата хартиена опаковка с под 10% полимери на продукта „Бял хляб“ * Щандът и презентациите на троянския Хлебозавод – отново сред най-атрактивните
Отличници
Изп. дир. Стаменка Дамянова с министър Десислава Танева (вдясно) и омбудсмана Мая Манолова
ПОРЕДНИ отличия за троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД), лидера в производството на хляб и хлебни изделия в района, от годишното изложение Булпек 2016. 23-тото издание на тази най-авторитетна проява в областта на хлебопроизводството и сладкарството у нас, организирана от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и представяща наред с крайните продукти и специализирано оборудване, суровини и материали, технологии, опаковки и др., се състоя на обичайното си място – столичния Интер Експо център, 9-11 ноември. И както и досега бе съпътствана от други подобни изложения в хранителния сектор - Месомания, Светът на млякото, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и Сихре.

ЛИЧНО министърът на земеделието и храните Десислава Танева откри мащабната проява, а сред ВИП гостите бе националният омбудсман Мая Манолова. „Днес е празник за българското производство и изложенията са начин да се убедим, че българският вкус е най-добрият“, сподели в поздравлението си към участниците г-жа Манолова.

На щанда на троянския Хлебозавод, Булпек 2016, София
НАГРАДИТЕ от Булпек 2016 за троянския Хлебозавод, чийто щанд отново бе сред най-атрактивните и запомнящите се на изложението, са две. Най-напред – златен медал за новия хляб „Античен“ (с ръжена закваска, спелта, витамини и минерали) от серията „Хляб от Троянския Балкан“; поредното злато за троянски продукт от поредно четвърто изложение – на Булпек 2015 златни медали получиха хлябовете „Виа Траяна“, „Вкусно изкушение“ и „Хармония“, на Булпек 2014 златни станаха здравословните хлябове „Лимец“ и „Спелта“, а на Булпек 2013 златни отличия спечелиха хлябовете „Здраве“ и „Релакс“. Другата награда от Булпек 2016 за водещия троянски производител е диплом и плакет за новата хартиена опаковка на „Бял хляб“, която е с под 10% полимери и осигурява дълготрайност, хигиеничност и по-добра възможност за клиента да огледа опакования продукт.

С Теди Кацарова след презентацията на хляб "Античен"
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР на „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД Стаменка Дамянова изказва своята сърдечна благодарност на целия екип на предприятието и на партньорите, помогнали за отличното представяне на Булпек 2016: „Пуратос България“ АД, ЕТ „Кредо М - В. Кръстев“, „Клондайк“ ООД, „Lesaffre“, „Ан и Го“ ЕООД (Троян), Магазин „Себелия“ (Троян), фотографите Габриела Гурлевска, Петър Петров и Асен Великов, рекламното лице на хляб „Античен“ - биатлонистът шампион Добромир Добрев, Клуб по биатлон „Амбарица“ (Троян), певицата Теди Кацарова и на всички, които ни подкрепиха и подкрепят!

„Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |