Червен и син кмет заедно откриха събора на Беклемето

*  Хубав знак, подсказващ, че има по-големи и важни неща от политиката, и че политиците (някои поне) го разбират
Невероятно, но факт
Кметовете Донка Михайлова и д-р Емил Кабаиванов, с участнички в събора, Беклемето, 20 август
ТАЗГОДИШНИЯТ Събор надпяване на пенсионерски състави на Беклемето и провеждащата се паралелно пчеларска среща „Север – юг” бяха открити от двама кметове – троянския Донка Михайлова и карловския д-р Емил Кабаиванов (20 август). Нещо, което не се е случвало в последните години; и още по-необичайно, тъй като заедно прерязаха лентата политически противници, червен и син – социалистката от Троян и седесарят от Карлово. Което със сигурност е хубав знак, подсказващ, че има по-големи и по-важни неща от политиката, примерно един народен празник, и че политиците (някои поне) го разбират.

Кметовете на Троян и Карлово откриват събора на Беклемето
СЛЕД ПРАЗНИКА на Беклемето г-жа Михайлова написа в страницата си във фейсбук следното: „С кмета на Карлово д-р Кабаиванов възстановихме традицията Троян и Карлово да бъдат заедно при прояви от двете страни на Балкана. Застанахме рамо до рамо при откриването на 23-ия Национален събор надпяване „Беклемето 2016“ и 52-та пчеларска среща „Север-юг“, защото мислим, че планината не ни разделя, а ни свързва. Надявам се партньорството да роди добри идеи и полезни за хората от общините ни резултати”.

Т21

 Още по темата:

2 коментара:

Анонимен каза...

Струва ли си да пиша, че няма червен и син?

Анонимен каза...

Отговорна, балансирана и умна Донка Михайлова.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |