Пиян рецидивист вилня след катастрофа до Троян, простреляха го

* 29-годишният М. М. от Габрово, пиян и без книжка, предизвика ПТП на пътя към Орешак, бяга и мята камъни по преследващите го полицаи
 * Прострелян е в крака, няма опасност за живота му
Крими
ПИЯН рецидивист с 16 криминални регистрации – за едро хулиганство, грабеж, нанасяне на побои и множество кражби – вилня след катастрофа по негова вина на пътя от Троян за с. Орешак и след полицейско преследване бе прострелян, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Ловеч. Мъжът е настанен в троянската болница без опасност за живота, по случая е образувано е следствено дело.

ЕКШЪНЪТ се разиграл на 22 юни около 13:00 ч., когато 29-годишният М. М. от Габрово поради неспазване на дистанция ударя своето „Рено 11” в движещото се пред него „Ауди А4”. След инцидента габровецът побягнал към близкото дере, но пристигналият на мястото троянски полицейски патрул веднага започнал преследване и набързо сгащил беглеца. Вместо да се предаде обаче, мъжът започнал да мята камъни по униформените.

В ОТГОВОР един от полицаите произвел предупредителен изстрел във въздуха, и след като агресорът не се укротил, имало следващ изстрел. Раненият в крака М. М. бил закопчан, а направената му на място алкохолна проба с дрегер показала 1.40 промила алкохолно опиянение. Като капак се оказало, че е шофирал без свидетелство за правоуправление.

ТОВА е първият сериозен инцидент след встъпването на 20 юни в длъжност на новия шеф на Районното управление на МВР – Троян гл. инсп. Радостина Петкова.

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ekshyn-v-troiansko-policai-prostreliaha-beglec-6055425

Троянската журналистика на светлинни години по информираност за събитията в ТроянЪт и общината. Хората го публикуваха днес около 16:12ч., ние го научаваме сега /и то след подсещане/...е това е то да си в течение на нещата!...:) :) :)

Анонимен каза...

Важно е да се вземе алкохолната проба.Като няма дрегер за наркотици-пиши го пиян.Двамата мюлиционери биват наградени от новата шефка,следва интервю с нея и те така.Добре си живеете в Троян,кино не ви трябва!

Анонимен каза...

Ми. то и затова кино няма отдавна ;)

Т21 каза...

До №1: Такива читатели ни трябват - зорки, критични и (много)знаещи! Поздравления! Взехме си бележка :-)))

Анонимен каза...

А защо тоя коч, с толкова криминални регистрации, е все още на свобода??? Говняна съдебна система.

Анонимен каза...

Нима това е новина?Сигурно ще е изненада информацията за местните пияндурници потрошили хижа Амбарица, разбира се всеизвестни на всички.

Анонимен каза...

16 е малко, 2 на четвърта степен е, има шестнайсетична бройна система и т. н. обяснения. Какво пък толкова. Може ли да обвиним човека в нещо?

Анонимен каза...

Ако го бяха уцелили по нагоре нямаше вече да е рецидив а бивш.Браво на полицая.

Анонимен каза...

Ром ли е ?

Анонимен каза...

Ром е,защото роми(куца по селски),че е ранен в задния крак,а иначе казано пак по нашенски си е жив МАНГАЛ,та утре да го убиеш му е късно...!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |