Наградиха най-коректните хотели за 2015-та

* Отличниците са „Фея” и „Каза Арт”, спечелили и миналата година, и Военен клуб – Троян * Победител в конкурса най-красива пролетна витрина - магазин „Визия Стор”
Отличници 
Искра Митева получава наградата на своя хотел "Фея"
Биляна Милушева получава наградата на "Каза Арт"
Светла Гайдарска с наградата на Военен клуб - Троян
ЗА ВТОРА поредна година Община Троян връчи наградите „Коректен туристически обект, предоставящ хотелиерски услуги” (10 юни). Церемонията се състоя в Информационно-културния център и неин водещ бе ръководителката на центъра Преслава Иванова; която в началото припомни критерия за избор на отличниците – съотношението между капацитета на обекта и декларираните и заплатени нощувки (туристическия данък). Наградите този път бяха в три категории – хотел, семеен хотел и стаи за гости (миналата година имаше отличени и в категорията къща за гости – бел. ред.). А честата да връчат наградите – грамота и специално изработен плакет – се падна на кмета Донка Михайлова и на председателя на Комисията по туризъм към Общинския съвет Даниел Сираков.

НАГРАДАТА в категорията хотел за втора поредна година отиде при „Фея” в с. Чифлик – получи я собственичката на хотела Искра Митева. В категорията семеен хотел отново дублиране на миналогодишната победа – от „Каза Арт” в с. Орешак, отличието прие собственичката Биляна Милушева. Двете награди връчи г-жа Михайлова, която се обърна към призьорите с думите: „Много съм щастлива, че „Фея” и „Каза Арт” получават приза за втора година, тъй като те са доказали своята коректност към общинския бюджет. А нашата цел е да стимулираме всички туристически обекти да бъдат коректни данъкоплатци. Защото от това колко средства влизат в общинския бюджет се определя и колко могат да се харчат. И тъй като започва новият туристически сезон, пожелавам на всички пълни хотели и доволни клиенти. Община Троян е готова да ви подкрепя с всичко, което е по нашите възможности”. С наградата в категорията стаи за гости бе отличен Военен клуб – Троян, г-н Сираков я връчи на управителката Светла Гайдарска.

Магазин "Визия Стор" получи наградата за най-красива витрина
НА СЪЩАТА церемония бе връчена и наградата (грамота и премия от 100 лв.) в още един конкурс, организиран от Община Троян – за най-красива пролетна витрина на търговски обект в Троян. Безапелационният победител бе магазинът за дрехи „Визия Стор”. А след като получи отличието, собственичката Пенка Петканска сподели, че когато нещата се правят с любов, винаги се получава добре и че витрината на магазина вече е аранжирана на тема лято.

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Фея - хотелът с може би най-голямото текучество на
персонал.

Анонимен каза...

Сега аз разбрах, че депутат Миховски е платил също туристическа такса, така да се каже да допринесе за развитието на туризъма в рамките на община Троян.Също така и извън рамките.

Анонимен каза...

Браво на Фея тази мърша не е ли срам колко човека е завлякла а нашите троянските ги търсете за дарения текучеството е страшно

Анонимен каза...

А "собственичката" на магазин "Визия" е изключително подходящо облечена за случая. А вярно, тя е снаха на Мецов, така че може всичко. Хи -хи ...пародия.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |