Вероника Димитрова стана „Мис Троян 2016”

* Короната й връчи миналогодишната „Мис България” Марина Войкова
 * Подгласнички на най-красивата са
 Моника Костова и Ванеса Колчевска
Отличнички
Вероника Димитрова получава короната на "Мис Троян 2016" от Марина Войкова
17-ГОДИШНАТА Вероника Димитрова, ученичка в троянското СОУ „Васил Левски”, спечели титлата „Мис Троян 2016” в общинския конкурс от веригата „Мис България 2016”, състоял се на 23 април, научихме от медийния партньор на проявата troyanpress.com. Подгласнички на победителката са Моника Костова (17 г.) и Ванеса Колчевска (20 г.). Името на избраницата бе обявено от поп певицата Теди Кацарова, член на журито, а короната й връчи миналогодишната „Мис България” Марина Войкова, която бе и председател на журито. Общо 11 троянски красавици участваха в надпреварата.

Вероника Димитрова и подгласничките й Моника Костова (вдясно) и Ванеса Колчевска
СРЕД ЖУРИРАЩИТЕ личаха имената на Дони Василева (Мисис Баба Универс 2015), Теодора Зачева (Мисис Планет 2010), носителят на наградата за чар на „Мистър Европа 2013” Борислав Митрев, депутатът Иван Миховски и др. Домакин на конкурса „Мис Троян 2016” бе ресторант „България”, а сред спонсорите на красивата надпревара имаше множество местни фирми. Победителката Вероника Димитрова ще представя града ни във финалния кръг на „Мис България 2016”, който ще се състои през есента.

Т21

Още по темата:

11 коментара:

Анонимен каза...

Винаги съм се чудел как има малоумни родители с объркани амбиции, които с подобни конкурси правят децата си на елитни проститутки.Всичко това е факт и лесно може да се провери каква точно е съдбата на всички "миски" в България. Жалко за децата, жалко и за чичковците с дебели шкембета, които оглеждат девойките като коне за продан. Жалко и за родителите.....Жалко и за троянци, че стават участници в масирано набиране на леки жени, под маската на разни такива конкурсчета.

Анонимен каза...

Like за първи кпментиращ!

Анонимен каза...

И от мене един like за 1-ви!
Тооооолкова е жалко това. Големите красавици на Троян - пикли, дето не си знаят пътя, ама миски. Колкото до родителите - не може ли да им посочат истинските неща в живота? Защо ги бутат по нанадолнището? Ах, че тъпотияяя ... Колкото до красотата - на мене лично повече ми харесва момичето отляво на "миската". Ма то вкус брат няма. Важното е да се покаже кой е по-баш, не кой е красив и кой по не е ... Все няма да им простят дъртите дебели мазници с тлъстите ... портмонета.

Анонимен каза...

Не е и до красотата, а до това кой ще плати повече.
Същото е с разни измислени предавания, които основно подтикват хората да изпращат смс и уж щели да променят сценария.
Нали и на наши "деца" им бяха поискали 5000лв и след като не могли да ги извадят се оказва, че певеца не пее добре и не са гласували достатъчно хора за него и хайде обратно на село.
А миските - тях ги тъпчат мутри, батковци в много пари, футболистчета и други спортистчета :)

Анонимен каза...

Не знам, кое момиче, кое е но най-ниското е доста по-красиво от останалите....ако има значение. И все пак от естетическа гледна точка.
А другото, написано по нагоре е абсолютен факт, за съжаление.

Анонимен каза...

А така ,май всички сме на един акъл за момите в тез конкурси за прясно месце ама не за ядене както се оказва в последствие...

Анонимен каза...

Аз не разбирам защо си мислите всички, че стават миски после почват да учат занаят?!

Анонимен каза...

Ами ако не е добра в занаята - отпада.
Току виж я минал и Милко калаят и се окаже, че
можела и да пее и цъфне в пайнера.
Иначе нали накрая при интервюто всички назубрили с 300 зора как щели да се борят за световният мир, за животните и дрън-дрън.

Бай Илия Арматуриста каза...

Всички тези "конкурси" са част от чалга–"културата"...Мутри, миски, секс, наркотици и ...чалга. Жалко за децата-жертва на нечии амбиции и на потни первезни чичковци-паричковци

Анонимен каза...

Не разбирам с какво дебелаците са виновни?Вижте статията за предишният конкурс.Въпросната миска след тази грандиозна победа пое по пътя на успеха.Замина при майка си в Кипър, която по това време сервитьорка в Старбъкс, празнуваше възхода в живота на мама златото.Оставете хората да изживяват мечтите си, били те(за вас поне) пошли.Някои родители се радват,че детето е избутало 12 клас без да влезе в затвора, а други, че щерката не е поискала нови цици за бала!

Анонимен каза...

... ееех Алеко, Алеко!
"Разни хора, разни идеали!"

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |