Нагло, грозно, тъпо

* 52-годишният Н. С. от Троян остави без гуми спряната на билото на Беклемето „Мазда” на турист * След подаден сигнал троянските полицаи спипаха престъпника и плячката му,
 образувано е бързо производство
Крими
ТРОЯНЕЦЪТ Н. С., на 52 г., е извършителят на посегателството срещу паркиран на билото на Беклемето лек автомобил „Мазда 6”, собственост на мъж от София, съобщиха от полицията. Наглата аванта станала в неделя, 21 февруари, а возилото буквално е било „обезкостено” – свалени и отмъкнати били и четирите му гуми. След подаден сигнал в полицията в Троян на следващия ден престъпникът е бил задържан и срещу него е него е образувано бързо производство по чл. 194 от НК, предвиждащ лишаване от свобода до 8 години. Гумите с джантите са намерени и иззети.

СНИМКИТЕ на пострадалия автомобил ни изпрати в неделя нашият читател Кольо Ковачев. Съпътстващият коментар бе следният: „Ето така си е намерил един турист в неделя колата горе на превала на Беклемето… Мизерна гледка”. Ние пък си припомнихме, че на същото място е имало и други подобни случаи – миналата година снимката на един останал без гумите си автомобил месеци наред обикаляше социалните мрежи и стряскаше туристите, решили да се разходят по билото на най-високия и най-красив старопланински проход, Троянския.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Кажи му името на тоя крадлив педал и му сложи снимката на видно място тук, не ми пиши само инициали.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с 1-ви. Не само тук, но и полицията да има рубрика в "Троян 21", в която с име и снимка да се показват всички престъпници и нарушители

Анонимен каза...

Този наглец е усмихнатият ски учител с мустаците от пистите на Беклемето с прякор Найден лепенката, защото прави и рекламни стикери за магазини и автомобили. Има подозрения за множество кражби в района на Беклемето точно от него. Якета, ръкавици, дрехи и вещи на почиващи в курорта. Когато е бил арестуван в колата са му били открити и две лопати отмъкнати от хотел Сима. И ли казано по друг начин - нагъл усмихнат мръсен и долен крадец-кокошкар.

Анонимен каза...

Има много ефективно средство за такива крадци. Рецептата е много проста и лесно изпълнима. Прилагам я:1. Хваща се крадеца и се връзва за дърво.2. Бие се докато се посереи се залива с вода.3 Дава му се почивка и пак бой докато се посере, пак вода че мирише.4. Така общо 3 пъти.Ефекта е невероятен.

Анонимен каза...

Е ако храниш гълфона как няма да се подриска 2-3 пъти, иначе откъде ???А за кокошкаря ако е той,е крадлива сган наистина.

Анонимен каза...

Този е нагал айдук чудя се на Дочков как го е вземал да пада ренумето на пистата глупак

Анонимен каза...

Кое да падне?

Анонимен каза...

Какво ренОме? То няма сняг, значи няма какво да пада.
Човека краде, за да оцелее. Едвали му е мания, а по-вероятно начин за оцеляване

Анонимен каза...

Случаят е неприятен. Но толкова букви, думи и изречения за щета около 1000 лева значи ли, че за всички други кражби ще се пише по толкова? КТБ, ДДС и т. н. Засягат всички ни-директно или индиректно.

Анонимен каза...

Те тези от "Калчев Дизайн" /с лепенките.../ са все от един дол дренки........

Анонимен каза...

Те крадците на ДДС И КТБ и те са започнали от джанти ,а може и някой от чистачки, само ,че до 52 са се развили повече и крадат с милиони вече, нашия човек е още на гуми с джанти и лопати.Умряла работа.

Анонимен каза...

Крадците на ДДС и тези от КТБ наистина са много по-напред с материала от този престъпник, но обикновеният човек усеща върху себе си престъпленията на такива "дребни" изроди, защото Цветан Василев няма да попречи на някой да се прибере от билото на Балкана, ама този поройник е попречил. Затова този нещастник бих го набил на кол насред Троян, без грам угризения на съвестта ...

Анонимен каза...

Огромните кражби не ни пречат да се приберем? Да, вероятно. Само че ни пречат да живеем достойно. Бих казал, че това е по-голям проблем.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |