Михайлова се размина с председателския пост на НСОРБ

* От ГЕРБ заявили готовност да отстъпят поста на БСП и да подкрепят кандидатурата на кмета на Троян – социалистите отказали
 в последния момент
Избори
Донка Михайлова
КМЕТЪТ на Троян Донка Михайлова се размина на косъм с председателския пост на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), научи Т21. Изборът на троянката добил реални очертания, след като от ГЕРБ заявили готовност да отстъпят поста на БСП и подсказали, че ще подкрепят кандидатурата на Михайлова. Но от БСП след известен период на колебание се отказали от тази възможност по някакви свои партийни съображения.

В КРАЙНА сметка за председател на НСОРБ на приключилото вчера двудневно общо събрание (23-24 февруари) бе избран кметът на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ). Търновецът замества на поста съпартиеца си Тодор Попов, кмет на Пазарджик, станал скандално известен с милионерските си имоти. „Доверието се изгражда. Да направим своите градове по-добри места, няма да ви предам”, заявил след избора г-н Панов. Г-жа Михайлова бе избрана за един от тримата зам.-председатели заедно с кметовете на Димитровград и Кърджали – Иво Димов (ГЕРБ) и Хасан Азис (ДПС).

АКО Донка Михайлова беше оглавила НСОРБ, това щеше да е своеобразен прецедент, тъй като досега кмет на малък необластен град не е бил начело на сдружението. А Троян щеше да има двойна доминация – дългогодишен изпълнителен директор на НСОРБ е нашата землячка доц. д-р Гинка Чавдарова, родом от с. Белиш.

Т21

4 коментара:

Анонимен каза...

Много важно че Дона е заела някакъв пост.Много ти е на сърцето бе Генадий,че мед ти капе от устата като пишеш за нея.

Анонимен каза...

Е, че как няма да пише хвалебствия Генадий, че нали за това му се плаща предоволно.Той е готов и ......да й целува дори скапаняка!

Анонимен каза...

Втори, вероятно си гей ...Какво лошо има, ако един мъж целува една жена, па дори и там, където имаш предвид с многоточието си ...

Анонимен каза...

Има,имааааа.Ама на вас лизачите на гъзове,няма как да се обясни,просто защото харесвате вкуса на лайна!

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |