Миховски – лидер, Драголов – кметски кандидат?

* Потвърдено от централата – инж. Иван Миховски оглавява общинската организация на ГЕРБ в Троян * Застрахователят Лальо Драголов ще се бори за кметския пост
Партийно строителство
Иван Миховски
ИНЖ. ИВАН МИХОВСКИ е одобрен от централата на ГЕРБ и отскоро е новият шеф на общинската партийна структура в Троян. Това още не е обявено официално на местно ниво (кой знае защо – бел. Т21), но пък информацията вече я има в официалния сайт на ГЕРБ. Досега лидерството в ГЕРБ – Троян бе неясно и на овакантения от Сашо Данков пост през м. август 2013 г. като временно изпълняващи се редуваха различни хора. Припомняме, че на общинското изборно събрание, провело се в края на миналата година (11 ноември 2014 г.), инж. Миховски събра повече гласове от другия претендент  – маестро Илиян Тодоров. Тогава обаче стана ясно, че резултатите от местния избор не са окончателни и трябва да се валидират от партийната централа; санкцията отгоре пък се налагала, за да се „блокира възможността на хора с петна в биографията си да се появяват начело на местните структури”, както ни обясни местен активист на ГЕРБ.

НОВИЯТ лидер на ГЕРБ – Троян инж. Иван Миховски е на 34 години, възпитаник на Техническия университет в Габрово. 7 години е работил в Англия, след което се завръща в родния град и започва свой бизнес. Собственик е на автосервиз „Миховски Авто” в Троян. Общински съветник от ГЕРБ, бе и в кандидатската листа на партията на последните парламентарни избори. Женен, с една дъщеря.

Лальо Драголов
ПО-ГОРЕЩА ОБАЧЕ е другата новина около партийните дела на троянските „гербери”. Макар да не е потвърдено официално, почти сигурно е, че отговорът на основния въпрос в момента – коя ще е кандидатурата на ГЕРБ – Троян за предстоящите през есента кметски избори, вече е ясен. От достоверни източници разбрахме, че първоначално отказалият номинацията Лальо Драголов вече се е съгласил и на него се пада задачата да отвоюва загубения кметски пост. Че е така си личи по активизирането на дейността на г-н Драголов като общински съветник и публична личност, както и от някои макар и недиректни изявления на местни партийни активисти. Ще припомним, че за кметската кандидатура на ГЕРБ – Троян се спрягаха поне десетина души, като сред тях имаше известен бизнесмен, бивш зам.-министър, високопоставен горски шеф, столична дама с троянски корени и т. н. А въпросът е много важен за ГЕРБ – Троян, защото при почти сигурното повторно участие на кандидата на левицата и настоящ успешен кмет Донка Михайлова, битката ще е много тежка и шансовете са спорни.

ЛАЛЬО ДРАГОЛОВ е на 46 години, авторитетен икономист с добра кариера в застрахователното дело – ръководи главната агенция на ЗАД „Виктория” в Ловеч. Общински съветник от ГЕРБ и член на троянския Ротари клуб. Корените му са от манастирското село Орешак. Женен, със син и дъщеря.

Т21

Още по темата:

20 коментара:

Анонимен каза...

Генади пак не пропусна да похвалиш Дона Къртицата

Анонимен каза...

Урок 1-ви по "демокрация"
Дядо Господ хванал Адам под мишница и го завел при Ева, и му рекъл:
Искаше жена - ето, избери си !

Анонимен каза...

Редактора пак се подмазва на властта с ненужните си оценки за това, кой е успешен, и кой не е. Но истината е, че този е слаба кандидатура и дясното в Троян трудно ще го препознае. Много интересно е, каква ще бъде реакцията на гербаджийте и комунистите, когато излезе наяве и кандидатурата на сформиращата се голяма дясна коалиция за изборите наесен. Това ще обърка нечии сметки, бих казал и на едните и на другите. Самият факт, че се налага редактора да обяснява от къде е и какъв е, новият кандидат, говори достатъчно за неговата популярност.

Анонимен каза...

3 ти, кажи нещо повече, ако знаеш, защото се говори навсякъде за тази коалиция, но няма нищо конкретно. Кои влизат, кой им е кандидатът ? Аз като десен гласувам за ГЕРБ, но само на парламентарни избори. На местните, те не могат да изкарат свястна кандидатура и заради тях пак ще бъдем червен град. Но ако има алтернатива в дясното, нещата няма да бъдат толкова обречени.

Анонимен каза...

Истината е, че ГЕРБ и БСП не водят никаква война, битка, или каквото и да е било. Вижте колко лесно се разбраха за бюджета, вижте как гербаджийски фирми печелят обществени поръчки, при управлението на червен кмет. Истината е, че троянци се отвратиха и от едните и от другите. Ако тази дясна коалиция, за която всички чуват, извадят сериозен кандидат, ще лапне доста гласове.

Анонимен каза...

Истината е, че тази кандидатура е комична. По всичко личи, че Донка Михайлова ще е отново кмет за добро или за лошо.

Анонимен каза...

Определено нещата не отиват на добре. ГЕРБ подпечатват втори мандат на Михайлова, с което доказват, че службите, към които пренадлежат техните водачи, потдържат топлата връзка с онова крило на ДС, което днес работи за БСП. Имаме новина, ГЕРБ и БСП се разбраха за Троян. Гражданите ще си мислят, че от тях зависи нещо и, че тези изтъркани местни партийци са противници. Истината е в това, троянци да проумеят този факт и да не се хващат на въдицата. Искрено се надявам някои от другите да извадят местен и честен човек, за да имат хората като мен някаква алтернатива. Чувам, че местните реформатори събират широка коалиция около себе си, а те са единствените по- млади и все още честни местни политици.

Дочо Цочев Минков каза...

Кои са тези "местни реформатори" които събират "широка коалиция около себе си" и са "единствените по-млади и все още честни местни политици" че не вдявам нещо?????

Анонимен каза...

Кандидати за кмет на тоя етап -Даниел Сираков на ПФ,Донка Михайлова на БСП,Николай Тодоров на местната коалиция за Троян,Лалю Драголов за Герб,вероятно ДПС също ще изкара свой човек за да трупа точки

Анонимен каза...

Минко Акимов си избра Л. Драголов за кандидат кмет.

Анонимен каза...

Избираш Драголов получаваш Акимов :)))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Маринов,можеш ли да дадеш информация за това,колко пари си получил от Михайлова през нейния мандат за да я хвалиш?Питам,защото това са наши пари,на троянските данъкоплатци,не са нейни лични пари.Вярно ли е също,че никой друг кмет не ти е давал пари,за това не си хвалил така активно никой друг кмет?

Платен трол каза...

Колко пъти Маринов да ви отговаря? Вече на всички ни омръзна да четем под всяка статия за парите, дето били получили той и жена му. А измислете нещо ново!

Анонимен каза...

Какви местни реформатори, какви смешки - направете си труда и вижте, че след предните местни избори, т. нар. реформатори в троян, взимат по 300-400 гласа, какъв кмет, какви избори с хора като Милко Станчев, Румен Русанов и онова недоразумение Николайчо Тодоров, който, три изречения ги казва тринайсет минути и накрая дори той не е наясно какво точно е искал да каже?!

Анонимен каза...

Мой човек, формат РБ досега ме се явяваш на местни избори и само за инф. да ти кажа, че събират 1000 гласа, толкова взеха и на парламентарните избори. И понеже чета, че вече сте дочули за коалицията, ще ви успокоя, а може би претесня, с инф. че РБ влиза в нея и кандидата е повече от силен. И още едно уточнение по отношение на РБ. Други са хората, които излизат на преден план при тях и, да, наистина са млади и читави, няма Станчев, няма Русанов. Няма да казвам имена, за да не почнете още отсега да хвърляте кал. Виждам, че вече комунистите и гербаджийското съсловие са притеснени от тозо факт. Всъщност споразумението ГЕРБ -БСП има вече алтернатива и това притеснява троловете.

Анонимен каза...

"Готин", кога стигнете 1000 гласа на вота наесен, ела ми се обади! И вземи някой и друг урок по български и по компютърна грамотност, че много зле работата...

Анонимен каза...

Като чета за ГЕРБ и в главата ми изплува "Три танкиста — три весёлых друга — Экипаж машины боевой" - МОНТЬОРА, МУЗИКАНТА, МИЦИОНЕРА И... МИЯЧА!
"А! Те били четири..."

Анонимен каза...

Олигофрен

Анонимен каза...

Всичко е ясно Донка е новият кмет наесен.

Иван Х. каза...

Милиционерите най-после си намериха жертва:)))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |