Петра от Троян спечели фотографския конкурс „Възкресение Христово”

* „Оставете децата да дохождат при Мене” е озаглавена отличената фотография на 10-класничката от троянското
 СОУ „Св. Климент Охридски” Петра Попска
Отличници
Петра Попска
С МНОГО финес, духовност, вяра, уловила мига – на любов, респект, детска чистота, християнско смирение. И озаглавена чудесно с посланието на Иисус от евангелието на Лука: „Оставете децата да дохождат при Мене”. Такава е фотографията на 10-класничката от троянското СОУ „Св. Климент Охридски” Петра Попска, спечелила първа награда в раздел „Фотография” на националния конкурс „Възкресение Христово” (2015 г.), организиран от Българската патриаршия.

Наградената фотография „Оставете децата да дохождат при Мене”
ОБЩО 3000 са снимките, изпратени за конкурса от всички краища на страната, а след селекция до финалния кръг достигат 300 и сред тях, във възрастовата категория 9.-12. клас, първото място е отредено за „Оставете децата да дохождат при Мене” на 16-годишната Петра от Троян. Церемонията по награждаването се състоя на 26 април в столичния храм „Св. св. Кирил и Методий”, а наградата на троянското момиче връчи лично Ловчанският владика дядо Гавриил. И от нас – браво, Петра!

Т21

1 Коментара:

Анонимен каза...

Дано Бог се смили над тях!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |