„Перо Деформеро” ще забиват на Рок академия 2015 (19-21 юни)

* Четириделният формат на рокаджийското събитие се запазва
 * На сцената ще се качи и Буги с неговия „Бараби блус бенд”, БТР – под въпрос * Поля Димова: Фестивали и конкурси много,
 Рок академията е една 
 
Поля Димова
 Предстоящо

„ТАЗИ ГОДИНА започнахме рано с организацията на Рок академията, тя ще се състои от 19-ти до 21 юни – във формата, в който се е провеждала досега.” Това съобщи на пресконференция миналата седмица ресорният зам.-кмет Поля Димова, която координира дейностите по подготовката на поредното трето издание на троянската Рок академия. Г-жа Димова припомни четириделния формат: конкурс за най-добра млада аматьорска група; конкурс за авторска песен на аматьорска група; академична (обучителна) част с професионалисти - по ударни и китара; концертна (фестивална) част.

"Перо Деформеро"
"Бараби блус бенд"
ВЕЧЕ Е ПОСТИГНАТА договореност за концертно участие на Буги Барабата с неговия „Бараби блус бенд”, атрактивната сръбска банда „Перо Деформеро” („Pero Defformero”) – постигаща невъзможното съчетаване на хеви метъл с турбо фолк, и БГ рокаджиите от БТР. Концертите ще са на 19-ти и 20 юни, като не е изключено вместо БТР на сцената да се качи някоя друга известна българска група; причината – изнесеният от БТР концерт в троянското читалище на 9 април. „В някаква степен бяхме неприятно изненадани. Водихме разговор с БТР заради факта, че за кратък период от време два пъти ще пеят в Троян. Вариантите оттук нататък са два – да търсим друга група, която да ги замести или да получим своеобразен бонус и с тях да пее и друг известен изпълнител (Кирил Маричков или Мариана Попова)”, поясни зам.-кметът.

СТАНА ЯСНО също, че са в напреднал етап преговорите за медийно отразяване на национално ниво – водени са разговори с БНР (Хоризонт), БГ радио, Радио 1 Рок и Радио Z-Rock, като едно от тези радиа ще стане официален медиен партньор на Рок академия 2015 – Троян. Г-жа Димова подчерта предимствата на троянското събитие – в страната има множество музикални фестивали (през тази година ще са 26), има и много конкурси, но троянската Рок академия е уникална с обучителната си част и конкурса за авторска песен на аматьорски групи. Което дава увереност, че сме на верния път.

Т21    

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Имам въпрос. Съпругата на собственика на този сайт получава ли пари (получавала ли е пари) за този рок фестивал? Получавала ли е пари от кметицата за нещо друго?

Анонимен каза...

Другарката Доца беше от тези,които наблюдаваха да не някой да отиде на църква и кой слуша западна музика,сега организира рок академия и се кръсти в църквата.Да не се начудиш на наглостта на комунистите.
http://desebg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=531

СТАВА МИ СЕ КМЕТ каза...

Тролим здраво!!!!! ПП Герб Троян

Анонимен каза...

Добре де, че откраднахте доста пари покраи тази "сцена", откраднали сте.
Ами поне за пред хората се постарайте малко повече с управлението й.
Не е укрепена стабилно, има опасни кабели и табла, звукът и светлината и са отвратителни.
Отделно на всичко с този "рок" - думи нямам.
Трябва да се мобилизират доста полицай, понеже се пълни
с 12-16 годишни наркоманчета.
При другите стилове музика почти няма полиция. Осъзнайте се малко и се постарайте повече с организацията.

Анонимен каза...

Много ме разсмя. При други стилове музика нямало полиция, как ли не. На чалга концертите селските бекове и курветата толкова скромно и прилично се държат, че няма нужда от полицаИ въобще. Слушай си там Кондьо и си трай.
Сега по същество - Перо Деформеро в Троян, това си заслужава да се види и чуе! Дано се разгласи с повече реклама, че ако се разчита на публика като преждепишещия да люпят семки отстрани и да цъкат с език, горко ни.

Анонимен каза...

След наркоманизираните и пияни рокаджий центъра е заринат в бутилки от бира и енергийни напитки.
Но като цяло не се и Очудвам предвид умственото ниво
на повечето в Троян.

Анонимен каза...

Прав си 2рият тези наблюдаваха да не отиде някой на църква и кой слуша западна музика,сега организира рок академия и се кръсти в църквата.Да не се начудиш на наглостта на комунистите.
http://desebg.com/2011-01-06-11-45-39/2225-2015-03-26-11-31-40

Анонимен каза...

Горе долу по същото време в Бургас се възстановява най-стария метъл фестивал в България.Засега със сигурност ще свирят Godsmack,Papa Roach,Biohazard и Amorphis. Разбира се изброените имена не говорят абсолютно нищо на другарката Димова,но пък и няма значение,защото отбиването на номера има за цел да се отчете дейност.Както и набиране на актив при предстоящите избори с мотива "Видите ли ний кво направихме ЗА ТРОЯН"!!!
Та и тази година посещаемостта на уникалната рок академия ще събере хора от всички краища ама на Троян,просто защото хората искат да си дадат парите за истински рок фестивал,хем да се топнат в морето.

p.s.Препоръчвам на другарката Димова да погледне линка който споделям.Видеото е от репетицията на една троянска група малко преди концерта им.Близкото минало,без академии,без рязане на лентички.

https://www.facebook.com/video.php?v=946258422075345&pnref=story

Анонимен каза...

Пак започнаха напъните с тази академия и да ни пълнят главите с измислена култура.
Защо не направите космодрум,поне в района имаме жив космонафт?
Нали не се вадят пари от джоб,защо да не ги доведем и в Троян тия,да се понавикат на чист въздух.

Анонимен каза...

PERO DEFFORMERO ???
Ха-ха-ха
Турбо-фолк,чалга-рок .
Ядат ми се студени кебапчета с топла бира.

Платен трол каза...

Няма как да не ми направи впечатление, че под тази новина има десетина коментара колко са лоши рокаджиите, а под съседната за Радевски и БТР - нито един.
Слочайнос - не мисла!11!!!

СТАВА МИ СЕ КМЕТ от Герб каза...

Ей 11ия май нещо искаш да ми кажеш и се правиш на умен???

Платен трол каза...

Сакън, г-н кандидат кмете! :)

Анонимен каза...

Такава "музика" е редно да се забрани със закон.

Анонимен каза...

Тъпотията е редно да се забрани със закон, ама тогава 14-ти щеше да е в затвора.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |