Алейдин: Преди да направим нещо, нека помислим за последствията

Ловецът на магиите Платена публикация
Алейдин ще приема отново в Троян на 28 и 29 януари,
 сряда и четвъртък, от 9:00 ч. до 19:30 ч.; на 30 януари, петък, приема в Ловеч. Записване на тел. 0876/315 779

Родопчанинът Алейдин
Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е само на 35 години, родом от село Бенковски край Златоград, но от 12 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българомохамеданин е, помак, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище в Томбул джамия в Шумен през 1999 г.

- Алейдине, какво се случи с теб, откога разбра, че можеш да помагаш на хората?
- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 г., когато изпаднах за 5-6 дни в кома без да има определена причина за това, тъй като изобщо не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярваха, че ще оживея. Тогава като на сън ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българомохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря оттук нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии”. Оттогава започнах да се занимавам с това.

- Какви неща казваш на човека, когато дойде да му гледаш?
- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това за настоящето, бъдещето, здравословните проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен – кога ще бъде; ако има имот за продаване – до колко време ще се осъществи сделката. Мога да помогна и на друг човек, ако ми донесат негова снимка. Но за починали хора не гледам.

- За какви заболявания можеш да помогнеш?
- Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана с изключение на ракови болести и диабет. Когато проблемът не е за мен – казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и, само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

- Имаш ли интересни случаи на хора от Троянския край, на които си помогнал при различни заболявания?
- Девизът ми е: „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Помогнах на мъж на 51 години от с. Дебнево, който имаше сериозен проблем с алкохола и тормозеше семейството си, налитал им и на бой. След моята намеса от края на лятото на миналата година има коренна промяна в него. Доволно е и младо семейство от гр. Априлци, кв. „Острец”, което над 8 години си нямаше чедо, но чрез моята дарба и сила, дадена ми от Всевишния, вече се радват на момченце на близо годинка. Спасих от наркотиците и момче на 23 години от жк „Лъгът” в Троян, то беше доста пристрастено към пушенето на трева, родителите му бяха вдигнали ръце от него. Но след като решиха за последно да пробват и при мен – младежът вече е на път да сложи край на този порок.

- Правят ли се много магии в нашия край?
- Има магии и ако някой не ми вярва, мога да докажа. При едно от предишните ми идвания в Троянско в края на м. октомври 2014 г. намерих магия в с. Борима – на момче на 29 години, бяха му я сложили под резервната гума в багажника на колата. Беше направена така, че с което и момиче да започне връзка, в един момент тази връзка се разтурваше и той от дертове и ядове се бе пропил. Но след като му развалих магията, той вече от два месеца си има сериозна приятелка от ловешко село. Открих и разтурих магия и на жена на 67 години от горния край на Троян – по пътя за Кърнаре и Пловдив. Бяха и турили магията в дърварника – направена бе от ден на ден да се чувства недобре, да слабее, да няма апетит, но лекарите казвали, че изследванията й са чисти. След като й развалих магията, вече близо година жената се чувства добре и няма тези здравословни проблеми.

- Идваш от Родопите и имаш доста разходи, каква е тарифата за дадена услуга при теб?
- Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино от всички в страната. Във всеки град на България цената е различна – все пак пътувам отдалече и имам разходи за път, хотели, храна. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха и в „Господари на ефира”, и които за едно гледане вземат 150-300 лева, за едно разваляне на магии изнудват хората за 1000-2000-5000 до 10 000 лева. Ако не вярвате, проверете в интернет на какви цени работят Светлина, Тотевска, Ахмед ходжа, Адем ходжа от Варна, които бяха „герои” в „Господари на ефира” по-миналата година. При мен цената за едно гледане в Троян е 37 лв., а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана в зависимост от проблема или магията – дали са по-отдавнашни или отскоро.

*****

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания. Любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Алейдин напомня, че по телефона не може да гледа и да помага на хората, а според Корана това е шарлатанство. 

42 коментара:

Анонимен каза...

....и да допълня горния пост.
Мазен циганин!!

Анонимен каза...

Гена, колкото си спечелил от тази "платена публикация", два пъти повече загуби в очите на хората! Повярвай ми! ;)

Анонимен каза...

Отскоро се замислям: В България ли живея или в Турция? Интересно ми е колко ви платиха за това интервю?!

Анонимен каза...

Трети, ти живееш в Булгаристан-Радевски град и скоро ще се казваш Асан.

Анонимен каза...

Защо си мислите, че Троян 21 е по-различен от останалите медии? Парите явно са най-важни.

Анонимен каза...

Левски, къде си? Виждаш ли родината ни Дякон е?

Анонимен каза...

Съмнявам се да има разумен човек, който да вярва на тези измами.
БАТИ ГЪЛВОТИИТЕ

АЛФ каза...

Ще има, ще има! Нали кога идва и оня профан Деси де го съдиха че опипвал женорята, пак се намериха толкова будали че нямам думи!

Анонимен каза...

георги каза....първо ти анонимния господин не се подиграваи с генади не вийда6 ли 4е в тази криза всеки се ма4и за някои лев,а 6то се отнася до мом4ето мога да ти кажа 4е му правя евалла 2 пъти сам ходил при него и казвам на вси4ки жяржа6ти 4е наистина помага

Анонимен каза...

елена каза....миналата година ходих при него в лове4 и сам много доволна.правя му евалла за мен тои е един прекрасен истински 4овек родоп4анин

Анонимен каза...

александър каза....ей вие не вярва6ти и безбожници,4овек които наистина има вяра в сърцето наистина никога не би трагнал дасе подиграва с ходжа и поп-не забравяите 4е вси4ко се вра6та

Анонимен каза...

9-10 и 11, все един и същи нискочел унтерменш!

Анонимен каза...

Генадий Ефенди, струва ми се, че пак нещо объркА. Не мислиш ли, а?!

Анонимен каза...

Гюнайдин, Уважаеми! Рано или късно циганията все пак пристигна на бял кон.
Благодаря ти,Троян 21!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

николаи каза ...вие 4етете внимателно 4е мом4ето е помак.аз съ6то сам християнин и искам да ви кажа 4е от помаците по 4естни и единни няма.моля да не оплуваме хора които не познаваме

Анонимен каза...

Айде У лево, неграмотник такъв! (горния)
Генадий, Генадий, Генадий. ....ооох, Гена, а имаш претенции да си "рицарят на честността".Сега се видя и ти к'во си алчно ........о.

Анонимен каза...

аз са6то съм духовно лице в троянско исках само да кажа на тези по горе така да ги нарека по прости и неграмотни дето оплуват и обиждат генади и младия колега- ходжа 4е ако ги няма6е тия като вас на6та родина няма6е да е на това дередже.замислете се хаиде да не се делим на българи,турци,помаци,мангали и т.н

Анонимен каза...

Алейдин Тахиров да спре да пише глупости!

Анонимен каза...

една госпожица на 26 г. от смирненски каза.единствено този ходжа ми помогна да си намеря и задаржа с стабилен приятел от севлиево и ве4е 5 месеца сме заедно след като родоп4анина ми развали магията.как да не му вярвам та тои ми каза не6та в корана видя които не6та никои не ги знае дори и родителите ми не знаят,как да не му вярвам

Анонимен каза...

Алейдинчо, спри да пишеш вече коментари, личи си от километър, че ги пише един и същ човек! Ако имаше малко акъл в главата, щеше да ги докараш уж са писани от различни хора, ама както караш без пунктуация и с цифри, нямаш шанс.
Също така ми се ще да попитам как според Корана гледането по телефона е шарлатанство, щом когато е писан Корана, телефони май е нямало, а?
След тази статия и коментарите ти, ако се намери някой "жяржа6т" да ти даде 37 лева за гледането (и не се знае колко още за разваляне на магията), значи напълно си е заслужил опразването на джоба.

Анонимен каза...

Ох Генади ,уж си Шарли пък даваш трибуна на ислямисти.Не мислиш ли ,че промиването на мозъци почва от такива завършили в тези специални духовни центрове по излямизъм?Ама и при теб както и при всички Шарлита май става дума само за едни пари и нищо повече!

Анонимен каза...

Само да попитам,ако някой е запознат моля да ми отговори.Тези шарлатанства не се ли преследват от закона както това става с телефонните измамници.За мен схемата е една и съща използва се наивността и страданието на хората за незаконно забогатяване.Не мисля,че този има касов апарат свързан с НАП и издава фискален касов бон за всяка развалена или направена магия.За мен лично и в двата случая се касае за абсолютна измама!Само ,че едните се крият ,а другите си правят реклама по весниците

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

АТАКИСТИ.Вижте си първо вашите кирливи ризи тогава говорете за генади и ходжата алеидин,

Анонимен каза...

Кви атакисти бе, приятел! Ти кога последно си 'одил на ходжа, а?
Баси и порнографията стана тоя сайт. Жалко!

Анонимен каза...

Жалко наистина,срам и позор за иначе хубавия сайт.

Анонимен каза...

Генадий, отговори нещо ве! Кво мълчиш? Кажи колко е цената да станеш за резил?

Анонимен каза...

Геноуглу ефенди,защо мълчиш ?

troyan21 каза...

Както се казва – гледам и не вярвам на ушите си! Един човек – ходжа, равин, поп, партиен секретар, депутат, футболист, хомосексуалист, социалист, анархист, съветник, бръснар, клошар и т. н., без значение – казва нещо. Казва го открито, с името си, пред всички, без да атакува когото и да било. И мнозина му се нахвърлят като лъвове на антилопа!? Защо бе, хора? Нали свободата на словото е това – да можеш свободно, без страх да си кажеш думата! Поне за мен това е свято нещо. Нещото, което ни отличава от онова другото нещо (комунизма), сърцевина на демокрацията. Затова съм и Шарли. А дали вярвам на Алейдин и дали харесвам антимагийните му занимания, това е съвсем друг въпрос.

Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

П.П. На анонимни принципно не отговарям, но все пак. До №№28,29: Т21 има тарифа за реклама, обявени са и в сайта ни и за платената публикация по-горе цената е според тази тарифа.

НС каза...

troyan21, като изключим попа, всичките други са за едно по добро място където "Работата те прави свободен".
Колкото до Шарлита-та, ами Шарлита са колкото и аз съм марсианец.

Анонимен каза...

Някой няма ли да се похвали каква магия му е развалил тоя или колко го е одрал за глупостта му ? Айде!

Анонимен каза...

ако искате ми вярваите за мен младия ходжа наистина познава и помага.в сряда бях при него да ми гледа и също ми помогна за стреса и депресията.два дни има доста промяна в мен

Анонимен каза...

Ало,оджата,а стига се захвалва бре !

Хитър Петър каза...

Аз предлагам оджата да влезе на едно заседания на Общинския съвет в Троян и да гони, гони, гони злите сили, обладали тотално този орган на местното "народовластие" :))

Анонимен каза...

Този уби рибата с неговите си коментари и самореклама по нагоре.И понеже съм тома неверни реших да проверя в чичко гугъл какво е мнението на хората за него и по специално на РОДОПЧАНИТЕ от неговия край ,които със сигурност са запознати най добре със битиети и житието му,коментара мисля е излишън!!

http://rodopi24.blogspot.de/2013/06/blog-post_8463.html

и още едно мнение от форума на БГ мами
"с много чувство за хумор, но май за съжаление е истина това, което казваш. има кадърни хора, но от измамници вече .... да ви споделя само .... звъннах му по телефона и поисках да ми обясни как точно ще ме лекува и естествено какво ще ми струва. и сега внимание! - цената се определя с формула, а тя е следната: умножаваш годините си по 4,2 лв и си излекуван с гаранция от "производителя", който не се знае после как ще откриеш, защото не се задържа на едно място. направи ми впечатление, че когато аз го набрах, той разговаряше, минути по-късно сам той ме потърси, като ми обясняваше колко много е зает, но си дръпнахме едно лафче към 10 мин. освен това, непрекъснато си сменя телефоните - няма сайт, в който телефоните му да са еднакви, а и тези платени обяви по местните вестници ... личи му колко е млад, не се е изпекъл достатъчно в лъжите още "

И наистина този няма весник в който да не си е направил реклама и винаги дава различни номера за връзка.Дано на "жяржа6тите" им е светнала лампичката.А на Генади не му прави чест да рекламира такива шарлатани в тези тежки от финасова гледна точка за хората в БГ години.Вярно,че и той къща храни,НО все пак човек трябва да има малко чест и достойнство.Това за мен не е свобода на словото,а чисто сътрудничество с измамници.

Анонимен каза...

гледаи си работата тогава безбожник аз сам от врабево и съм много доволна 2 пъти съм ходила при него и наистина помага.само ти казвам дано не те налегнат проблеми и ти да не вземе да се опираш на техните услуги.ти маи ми се струва невернико не си добре с психиката маи

Анонимен каза...

След моя пост, че Алейдинчо пише с цифри, гледам, че вече си пише коментарите без тях, ама продължава без пунктуация (предполагам не знае какво значи думата, за да си вземе бележка).
Алейдинчо, по някои общи правописни грешки, словосъчетания и най-вече несвързани приказки, пак се познава, че си ти. Стига се напъва.
Да споделя един виц от форума на бг мама в темата за Алейдин Тахиров:
"Срещнали се в едно родопско село ходжата и доктора.
Докторът се опитва да докаже нещо:
- Аз съм учил 11 години гимназия.
- Въй, въй!
- После 6 години медицина.
- Въй, въй, въй!
- После специализация.
- Въй, въй, въй!
- Какво само се вайкаш?
- Ми аз само 4 месеца учих за ходжа и през това време учителят 12 пъти ме такова... Въй, въй, въй!

Unknown каза...

Този ходжа, е Циганин не е помак,и няма никакви деца обадете се в Бенсковски в кмеството и ПИТАЙТЕ за НЕГО,Самия той завижда и ми мисли лошото за ХОРАТА,Той е ШАРЛАТАНИН на всеки казва че има МАГИЯ,ходих с снимка на УМРЯЛ човек,пробвайте го и се УВЕРЕТЕ че е ЛЪЖЕЦ

Анонимен каза...

В цяла България коментарите за това лице са едни и същи .Прочетете и ще се убедите ,"6АРЛАТАНИН"

Анонимен каза...

От Габрово съм ,толкова глупости за миналото и за бъдещето ми не бях чувал.

Zofia Pavel каза...

ЧУДО:
Казвам се Зофия Павел, искам да благодаря на д -р Огунделе за добрата работа, която ми направи, той върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, за да получите ако вашият изгубен любовник се върне или разрешите семейни и житейски проблеми, съветвам ви да се свържете с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Д -р Огундел е истински и честен.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |