Коледната ни елха грейна

* „Светнаха” я кметът Донка Михайлова и музикалната звезда Радко Петков, пристигна и Дядо Коледа със Снежанка * „Нека Коледа изпълни сърцата ни с доброта, надежда и обич!“
Преди Коледа 
Кметът Донка Михайлова и певецът Радко Петков палят Коледната елха, Троян, 8 декември 2014 г.
Троянската Коледна елха грее и радва всички
ГОЛЯМАТА 11-метрова троянска Коледна елха – докарана от Черноосъмския Балкан и монтирана пред централния вход на Община Троян, до пилоните със знамената на Троян, България и Европейския съюз – грейна навръх студентския празник 8 декември, точно в 17:30 ч. Както вече ви информирахме, честта да я „светнат” се падна на кмета Донка Михайлова и музикалната звезда Радко Петков (14-годишният финалист от тазгодишното издание на музикалното риалити „Големите надежди” по Нова телевизия). А за важното събитие се бяха струпали десетки малки и големи, разбира се, малчуганите преобладаваха, тъй като знаеха, че ще има (и) коледни подаръци.

Пристига коледомобилът с Дядо Коледа и Снежанка
Радост - снимка с Дядо Коледа и Снежанка
Зад Снежанка се виждат коледните гвардейци
И ТОЗИ ПЪТ за ритуала по запалването на Коледната елха си имахме скъп ВИП гост, по-точно гости. На централния троянски площад, шофиращ лично своя коледомобил с регистрация „Лапландия 0001”, пристигна самият Дядо Коледа, придружаван от прелестната си асистентка Снежанка. Височайшата двойка бе ескортирана от няколко коледни гвардейци, не за друго, а за да осигурят достъп до чувала с подаръците на всички троянски деца и да не допускат нахални възрастни да (се) бъркат, където не им е работа.

СЛЕД КАТО елхата светна, г-жа Михайлова поздрави троянските деца и техните родители и съобщи, че наред с голямата Коледна елха из града ще грейнат още 15 коледни дръвчета. Тя призова в тези празнични дни да не забравяме хората, които имат нужда от нашата подкрепа; и напомни за създадения Фонд за подпомагане на хора с тежки заболявания в община Троян, който вече помогна на седем наши съграждани. Словото на кмета завърши с призив към всички ни да се включим в кампанията за набиране на средства за Фонда. „Нека Коледа изпълни сърцата ни с доброта, надежда и обич!“, бе кметското пожелание.

Т21
Снимки: Димитър Калински

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Да го намандръсам на тази снежанка ...

Анонимен каза...

Поздравления г-жо Михайлова за украсата на града тази година! Наистина, разликата е осезателна.
Бих Ви препоръчал, догодина, да планирате отпуската си така, че да сте тук на 1-ви декември, за да може за Никулден и 8-ми декември, украсата да е грейнала, но тъй като тогава няма Вие да я "палите", вашиге планове не са от значение!!

Анонимен каза...

Искам да попитам Михайлова, а защо не и Стайкова, какво става с отговорността на оня с основното образование, дето е заловен да шофира пиян, арестуван е заради неподчинение и буйстване и продължава да получава заплата от общината?
Кольо понесе своята "отговорност", сега, същия "аршин" ли ще използвате?!

Анонимен каза...

По добре един път със Снежанка, отколкото 7 пъти с джужетата.

Анонимен каза...

Голяма напаст сте всички горе изявили се анонимковци.Пък дали не си и само един справил се с трудностите на "робота"., ама хвърляш мърлява жлъч яко. Не вехдаш ли озарените от радост детски личица.?Заради такива като теб България си отива . Пърди без край , щом това те кефи , но знай , че си гоподин Никой!

Анонимен каза...

..."вехдам" един неграмотник под №5...

Анонимен каза...

Музикалната звезда Радко? С какво пък толкова изгря таз звезда незнайна? Как обичаме да си поставяме етикети на всеки без да има защо....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |