Коледната ни елха грейна

* „Светнаха” я кметът Донка Михайлова и музикалната звезда Радко Петков, пристигна и Дядо Коледа със Снежанка * „Нека Коледа изпълни сърцата ни с доброта, надежда и обич!“
Преди Коледа 
Кметът Донка Михайлова и певецът Радко Петков палят Коледната елха, Троян, 8 декември 2014 г.
Троянската Коледна елха грее и радва всички
ГОЛЯМАТА 11-метрова троянска Коледна елха – докарана от Черноосъмския Балкан и монтирана пред централния вход на Община Троян, до пилоните със знамената на Троян, България и Европейския съюз – грейна навръх студентския празник 8 декември, точно в 17:30 ч. Както вече ви информирахме, честта да я „светнат” се падна на кмета Донка Михайлова и музикалната звезда Радко Петков (14-годишният финалист от тазгодишното издание на музикалното риалити „Големите надежди” по Нова телевизия). А за важното събитие се бяха струпали десетки малки и големи, разбира се, малчуганите преобладаваха, тъй като знаеха, че ще има (и) коледни подаръци.

Пристига коледомобилът с Дядо Коледа и Снежанка
Радост - снимка с Дядо Коледа и Снежанка
Зад Снежанка се виждат коледните гвардейци
И ТОЗИ ПЪТ за ритуала по запалването на Коледната елха си имахме скъп ВИП гост, по-точно гости. На централния троянски площад, шофиращ лично своя коледомобил с регистрация „Лапландия 0001”, пристигна самият Дядо Коледа, придружаван от прелестната си асистентка Снежанка. Височайшата двойка бе ескортирана от няколко коледни гвардейци, не за друго, а за да осигурят достъп до чувала с подаръците на всички троянски деца и да не допускат нахални възрастни да (се) бъркат, където не им е работа.

СЛЕД КАТО елхата светна, г-жа Михайлова поздрави троянските деца и техните родители и съобщи, че наред с голямата Коледна елха из града ще грейнат още 15 коледни дръвчета. Тя призова в тези празнични дни да не забравяме хората, които имат нужда от нашата подкрепа; и напомни за създадения Фонд за подпомагане на хора с тежки заболявания в община Троян, който вече помогна на седем наши съграждани. Словото на кмета завърши с призив към всички ни да се включим в кампанията за набиране на средства за Фонда. „Нека Коледа изпълни сърцата ни с доброта, надежда и обич!“, бе кметското пожелание.

Т21
Снимки: Димитър Калински

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Да го намандръсам на тази снежанка ...

Анонимен каза...

Поздравления г-жо Михайлова за украсата на града тази година! Наистина, разликата е осезателна.
Бих Ви препоръчал, догодина, да планирате отпуската си така, че да сте тук на 1-ви декември, за да може за Никулден и 8-ми декември, украсата да е грейнала, но тъй като тогава няма Вие да я "палите", вашиге планове не са от значение!!

Анонимен каза...

Искам да попитам Михайлова, а защо не и Стайкова, какво става с отговорността на оня с основното образование, дето е заловен да шофира пиян, арестуван е заради неподчинение и буйстване и продължава да получава заплата от общината?
Кольо понесе своята "отговорност", сега, същия "аршин" ли ще използвате?!

Анонимен каза...

По добре един път със Снежанка, отколкото 7 пъти с джужетата.

Анонимен каза...

Голяма напаст сте всички горе изявили се анонимковци.Пък дали не си и само един справил се с трудностите на "робота"., ама хвърляш мърлява жлъч яко. Не вехдаш ли озарените от радост детски личица.?Заради такива като теб България си отива . Пърди без край , щом това те кефи , но знай , че си гоподин Никой!

Анонимен каза...

..."вехдам" един неграмотник под №5...

Анонимен каза...

Музикалната звезда Радко? С какво пък толкова изгря таз звезда незнайна? Как обичаме да си поставяме етикети на всеки без да има защо....

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |