Пак коледни елхи в кварталите

* Дръвчетата са живи и ще бъдат/са засадени на подходящи места
 * Нели Стайкова: „Смятаме, че ще се превърне в хубава троянска традиция – всеки квартал да си има своя коледна елха”
 
Честита Коледа!

ЗА ВТОРА поредна година от общинската администрация в Троян осигуриха коледни елхи на кварталните съвети в града – общо 14 на брой, научихме от секретаря на Община Троян Нели Стайкова. Новото този път е, че елхичките са живи и ще бъдат, а някои вече бяха засадени на подходящи места и се планира да изпълняват коледната си „функция” и в идните години. Украсата пък бе дело на съкварталците, като се включиха и малки, и големи. Иглолистните дръвчета са подарък от Държавно горско стопанство (ДГС) – с. Борима.

„МИНАЛАТА година бе за първи път и не знаехме дали ще се възприеме. Оказа се, че едно малко коледно дръвче носи голяма радост. Така е и сега и смятаме, че ще се превърне в хубава троянска традиция – всеки квартал да си има своя коледна елха”, сподели г-жа Стайкова. Честита Коледа!

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Dian Zwetkow каза...

Ако общината успее да премахне и колите по тротуарите ще е още по хубаво!

Анонимен каза...

пък веднъжка като одих до града с беембето и съм спрял на тротоар и ме глобиха. Тук в Троянът си прайш квот щеш- няма кмет, няма милицаи.

Анонимен каза...

Пред пазарчето в "Лъгът" гледката е друга.На земята лежеше ела,увита в найлон-мислех,че я продават.

Анонимен каза...

Щот няма от едини и пиене кой да е посей.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |