Затвориха Беклемето

* Причината – очакваното влошаване на метеорологичната обстановка и страх да не се повтори ситуацията от 25 октомври т.г.
Нищо ново
ОТ ПЕТЪК следобед, 26 декември, Троянският проход (Беклемето) е затворен за движение на всички видове МПС, съобщиха в сайта на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ). Обявената причина за крайната мярка е „очакваното влошаване на метеорологичните условия”; и е пояснено, че проходът ще е затворен до нормализиране на пътната обстановка.

ПРЕВАНТИВНОТО блокиране на най-пряката връзка на селищата в централна Северна България (включително Троян и Ловеч) с Южна България е повлияно и от случилото се на 25 октомври тази година. Тогава проходът бе затворен след като заваля и снежният капан заклещи четири автобуса, един от които с троянски деца, и още толкова леки автомобила и се наложи спасителна акция.

Т21

Още по темата:

12 коментара:

Анонимен каза...

Ами тогава да спрем снега "Превантвно" в района и да не затваряме прохода. Града не е на Светльо, нито на Радевски, и .... да не ги изреждам. Тука само техните интереси са важни. ДО КОГА?

Анонимен каза...

Чичо Марин и чичо Светльо каквото кажат туй ще е то .Да живее БКП и техните наследници.

Габриела каза...

Вие някога минавали ли сте през прохода и ходили ли сте на Беклемето, за да коментирате кое на кого е?

Анонимен каза...

Ми да, минавали сме. Даже отдеве си дойдох от Пловдив през "затвореният" проход. Това не значи, че след валежите, които се очертават тази вечер ще може да се минава де. А няма да може, защото не се чисти. А не се чисти за да може Дочков да си отвори пистата. ;)

Анонимен каза...

Глупости.

Анонимен каза...

Габрелче, я амммм бубата на на чича ти Марина и Светльо.
...4-ти е прав, на 26-и прохода до 15,30 беше перфектен и в 17 и нещо го затвориха!

Анонимен каза...

Да 4-ти, така като гледам пистата работи на пълни обороти.... Аман от малоумници... Все друг ви е виновен, че на някой не му се разправя да чисти прохода... Да не говорим, че пистата си работи съвсем спокойно и когато пътят е пуснат, просто се ползва пистата до пътя...

Габриела каза...

№6 благодаря ти за безценния съвет! А относно прохода по-добре се обърни към АПИ!

Анонимен каза...

Троянски малоумщини:):):)...спокойно може да участвате в конкурс по кретениада:):):)....Поне екипа който обслужва пистите е доказал че може със затворен проход...ама може и с отворен проход....Просто когато е отворен има повече хора(доста повече) от Карлово,Сопот,Пирдоп и Златица....И е по-добре вместо постоянно мрънкащите троянци:):):)

Анонимен каза...

:) :) :) Всички ГЕЙбераски тролове и метреси в действие за каузата...:) :) :)

Анонимен каза...

най -големите тролове са в кмеството и общината са прй на бедна аи ша ви са низнаи няят пари да почистят ама имат за улици

Анонимен каза...

Габриелче, ти май ще да си най умната в родата, щото не знам де те АПИ, ама моам ли та окрачи...:) :) :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |