Иван Миховски – 100 % троянец

* Ще бъда гласът на троянци в НС * Ще работя за повече внимание към двойките с репродуктивни проблеми,  по-малко катастрофи по пътищата и по-големи възможности за масов спорт
 
Парламентарни избори 2014 Платена публикация
инж. Иван Миховски
Кой е инж. Иван Миховски?

100 % ТРОЯНЕЦ, млад предприемач, завърнал се от чужбина и доказал, че и тук може да се гради и живее достойно, приел за своя лична и обществена кауза борбата с репродуктивни проблеми на български семейства, непоправим оптимист във всичко. С родители троянци. Баща му работил 28 години в „Елпром“ – фирмата, която младежкият активист на БСП Николай Банев разпродаде на скраб по време на прехода и със съдействието на своите си от БСП завлече стотици работници и не им изплати заплатите.  Майка му също работила в знакови за Троян предприятия, днес тя е част от екипа на неговата фирма. Той самият е приет студент в УНСС, но завършва Техническия университет - Габрово. Причината – загубил студентски права заради бригада в Англия, която продължила цели… 7 години. Завърнал се оттам с категоричното решение, че ще се занимава с автомобили в собствен бизнес. Защо в Троян – защото камъкът си тежи на мястото.

Защо се върна от Англия?

ЗАЩО се върнал? Има една единствена причина: „Защото съм един син, наследник съм на стари родови фамилии – Марковски и Миховски, искам един ден ,когато родителите ми се нуждаят от мен, да съм с тях. Те са ми дали живот и възпитание – мой дълг е да се погрижа, когато те имат нужда от това, предан съм към семейството си“. И обяснява: „Но да, можех да остана – започнах там със садене на ягоди, после бях шофьор, после отговарях за компютърното управление на напояването, накрая преобразих една ферма за цветя в такава за малини и останах управител до края. Работих по 14-16 на ден. Бях силно мотивиран, защото заплащането след 8-мия час е почти двойно, а и вече знаех за какво ми трябват парите. Но не останах, дойдох да инвестирам спечеленото в Европа тук, в Троян“.

За бизнека, „Bosch“ и хората в очите

ПО ДУМИТЕ на инж. Миховски, кандидат за народен представител от ГЕРБ, ако навремето е избрал София например, бизнесът му днес щял да е двойно по-голям, персоналът също, приходите също. Днес не съжалява, напротив. „Гордея с работата си, защото тя е с качеството на „Bosch“. Преди години отидох, представих се и приех да работя по техните изисквания - и аз, и екипът на сервиза преминахме специално обучение, защото всички услуги с тази немска марка трябва да са на едно високо ниво и тук, и навсякъде по света. Така че успях да създам едно малко предприятие, част от една огромна верига със световна известност. Научих се да работя и живея с немската дисциплина и точност. За разлика от много други съм изряден с хората около мен, с клиентите, плащам редовно данъците на държавата и знам, че без моята честност и почтеност като данъкоплатец няма как да има високи пенсии и други плащания“, подчертава инж. Миховски, като не скрива обратните примери. „Нека всеки сам носи отговорност за постъпките си – пред хората. Аз мога да ги гледам в очите, а други днес се страхуват дали работниците им ще гласуват за тях, защото знаят какви са ги вършили, знае целият град“, казва лаконично, без да конкретизира.

Дъщеричката, казва си Кристияна

ЖИВОТЪТ му е осмислен. Още при първото си прибиране във ваканция от Англия среща едно момиче от „Ливадето“ (квартал на Троян), Даниела го чака до следващата му ваканция и… разбира се, тръгва с него за Англия. „Накрая до такава степен бе спечелила симпатиите на англичаните - с трудолюбието и вниманието си, че те бяха готови да изпратят мен, но тя да остане“, шегува се инж. Миховски. Днес са щастливо семейство. От онези, които ги свързва силната любов, която е минала през много изпитания и се е калила в много битки. Затова е и много силна. Вече си има и красив бисер – дъщеричката, казва се Кристияна.

Двете най-важни събития

ТОВА, което преобръща житейската му философия, е смъртта на дядо му, когото много уважавал. Вечерта не седнал да вечеря с него, защото имал изпит на другия ден, а като се събудил на сутринта, той бил починал. „Тогава разбрах, че няма нищо по-важно от това да си с близките и семейството си. Другото, което също ме промени като човек, бе отношението на хората към това, че дълго чакахме дете. Тогава си казах, че ако Бог ни дари с рожба, ще направя всичко по силите си колкото се може по-малко хора да преминават през това. Не толкова заради финансовата страна, а заради отношението. И ако хората гласуват за ГЕРБ и вляза в Народното събрание, това ще е една от важните ми цели – да работя за такива промени в законодателството, които да дават повече спокойствие на хората, които се нуждаят от това по време на процедурите; като тук трябва и работодателите, и институциите да имат едно специално отношение“, обяснява кандидатът. И продължава: „Има и друго – в по-малките градове все още не се говори за тези проблеми, а трябва. Впрочем, в такива моменти разбираш и кои са ти приятелите, и с какъв човек си избрал да прекараш живота си. В това отношение съм щастлив – имам пълната подкрепа на хората около мен и на съпругата ми. Във всичко!“. Днес инж. Иван Миховски е готов да измине отново този трънлив път към родителството с всеки, който се нуждае от подкрепа, както и да подпомага и съпругата си в нейната работа като координатор на фондация „Искам бебе“. 

Срещу вандалщината зад волана

„ДРУГА моя цел, ако ни бъде гласувано доверие на нас от ГЕРБ, е намаляването на пътните произшествия в страната. Наскоро изключително мъчително преживяхме загубата на детето на наши приятели. Всеки ден чуваме за жертви на пътя. Крайно време е да се разбере, че вандалщината зад волана не е на мода, че ако караш неразумно, не означава, че си голямата работа… С моята компетенция в тази посока считам, че ще бъда полезен в законодателната дейност в това направление“, обяснява той.

„Не смених Троян за Англия”

РАЗБИРА СЕ, това са само темите с национално значение, които инж. Миховски приема за своя кауза. Но най-полезен иска да бъде за Троян и китните села в общината. „Не смених Троян за Англия, ще използвам всичките функции на народен представител за работа в името на троянци – и в законотворчеството, и в парламентарния контрол, и в това гласът на Троян да бъде чут в Народното събрание и в централната власт. И нашия край и хората го заслужават! Хората трябва да останат тук, тук да работят и да отглеждат своите деца”, категоричен е г-н Миховски.

Защо за ГЕРБ

ПО ДУМИТЕ на кандидата на ГЕРБ от Троян важно е хората, които не гласуват, да разберат, че като не пускат бюлетина, не означава, че не са гласували. Не, те гласуват пасивно за политическа сила, която друг определя. Затова първо апелирам да се гласува. Масово, всички с право на глас пред урните на 5 октомври! „Защо за ГЕРБ – защото за три години по времето на ГЕРБ се постигна повече от всичко, което други са правили за няколко мандата. Освен това нашата партия единствена призна грешките на растежа, на управлението си. А както виждаме, и Европа застава зад ГЕРБ и нашия лидер Бойко Борисов, а без европейската солидарност ние не можем да постигнем напредъка, който искаме и от който се нуждаем“, категоричен е инж. Миховски, който бе дълги години лидер на Младежи ГЕРБ в общината. И продължава: „Затова и апелирам към хората – години наред се работи целенасочено младите да бъдат отвратени и да не гласуват. Но държавата трябва да се променя именно заради тях, нали? Искам те да бъдат успешни, да бъдат здрави – това е друга моя цел, масовият спорт за децата“.

Време е за стабилна България – с №9!

ВСИЧКИ в област Ловеч трябва да гласуват за ГЕРБ, защото, според инж. Иван Миховски, в челото на листата ни има човек, който вече бе в изпълнителната власт и който показа, че работи за всички, „но… нека не се заблуждаваме, с една идея повече за родния край – това е Николай Нанков“. „Масовото гласуване за ГЕРБ ще ни осигури в национален план самостоятелно управление, а на областно ниво – три мандата, тоест и аз ще мога да реализирам намеренията си в НС, да бъда гласа на троянци в парламента, да поставям техните въпроси, да търся решение на техните проблеми. Затова съм категоричен – хора, гласувайте с номер 9 за ПП ГЕРБ, само това е достатъчно да имаме стабилно мнозинство и да продължим компетентно да работим за Троян, за Априлци, за Ловеч, за Тетевен и за цялата област. Време е за стабилна България – с номер 9!“, призова още кандидатът за народен представител на ГЕРБ. 


Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |