Горов и инж. Хаджийски - кандидати на „БСП – Лява България”

Парламентарни избори 2014 Платена публикация
Димитър Горов
Димитър Горов
водач на листата на „БСП – Лява България” в 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район

Роден е на 1 септември 1971 г. в Ловеч. По образование е икономист със специалност „Счетоводство и контрол", завършил е Стопанската академия „Д. А. Ценов" в Свищов. В периода 1992-2005 г. работи в Община Ловеч.  От 2005 г. до 2009 г. е директор на "Информационно обслужване" АД - клон Ловеч. От 2000 г. до 2004 г. е бил председател на Българска социалистическа младеж в Ловеч, а от ноември 2005 г. е лидер на БСП в общината. Общински съветник в местния парламент. От 2009 г. до 2014 г. е народен представител в 41-то и 42-то НС. Женен, издигнат от БСП. 
„За съжаление се чуват твърдения, според които мерки, насочени в посока отпускане на бюджетни средства за бедни българи, е популизъм. За съжаление в България няма случай, в който да се направи стъпка към подобряване състоянието на хората и да не се появи някой, който да заяви, че това е популизъм“, из изказване от трибуната на Народно събрание.
инж. Владимир Хаджийски
Владимир Хаджийски
втори в листата на
„БСП – Лява България” в 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район

Роден е 2 април 1963 г. Инженер и бизнесмен, ръководи  компания за производство на маси и столове от масивна дървесина. Общински съветник в община Троян. Завършил е Лесотехническия университет - София, специалност „Механична технология на дървесината“. Познанията в бизнес сферата ще му позволят да работи активно както за подобряването на бизнес условията в България, така и за развитието на икономиката и привличането на инвестиции в региона. 
„Като представител на  бизнеса имам поглед върху законите, регулиращи икономическата среда в България, европейските проекти и обществените поръчки. Ще мога активно да работя за подобряването на бизнес условията в България и за развитието на икономиката и привличането на инвестиции в град Троян. Така ще бъда полезен за решаване на регионалните проблеми и преодоляването на безработицата на местно ниво. За да имаш и за да бъдеш - подай ръка!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |