ЗА ВЛАДО

Парламентарни избори 2014 Платена публикация

В този брой Владимир Хаджийски – съгражданинът ни, който е втори в кандидатската листа на коалиция „БСП – Лява България” в 11-ти Ловешки избирателен район – трябваше да говори за семейството и приятелите си. Решихме да направим обратно. Приятели и познати да говорят за Владо.

*****

Христо Йовчевски (вдясно) с Владо и Милко
Христо Йовчевски, собственик на „Рико Стил“ ООД

Кой е Владо Хаджийски? Много троянци ще отговорят: „Общински съветник, общественик, предприемач“. Искам да ви дам моя отговор: човек с чисто и с честно име. Роден и израснал в Троян. Потомък на народопсихолога Иван Хаджийски. Колега, от който винаги при нужда ще получиш услуга. Много години партньор с Милко Стоев в „Елма 13”. Достойни хора с чисти имена. Добър приятел съм с двамата. Работят в екип вече 25 години, без лъжа или еднолична полза. Минахме и продължаваме да вървим през трудните времена на прехода и кризата. Борим се с абсурди в законите, засягащи горите, европроектите, некоректните в бизнеса. Вярваме във Владо, защото е активен и умее да решава проблемите. „Човек и стомна не се променят”, така казват старите хора. За него политиката не е професия, а кауза. Когато я изпълни, той отново ще е при партньора и бизнеса си. Успех, Владо, ти имаш моята подкрепа сега и в бъдеще!


Христо Ковачев
Христо Ковачев, бизнесмен

Познавам  Владимир Хаджийски вече 25 години – от зората на демокрацията – добър приятел и човек. Коректен партньор в Ротари клуб, не е конфликтен и намира общ език с всеки. Владимир създаде една от първите фирми за мебелно производство, познава тънкостите в бранша. Разкривал и продължава да разкрива нови работни места. На Троян му трябват отговорни хора, които работят в Троян и ще продължават да работят за Троян. Владо е точно такъв човек! Като народен представител Владимир Хаджийски ще е полезен както на нас, бизнесмените, така и на жителите на общината като цяло. Би могъл да работи в сферата на образованието - за създаването на специализирани професионални паралелки, които са изключително необходими за целия сектор. Вярвам във Владимир Хаджийски и в това, че достойно ще отстоява интересите на Троян в парламента.


Анелия Христова
Анелия Христова, банков служител

Познавам го откакто се помня… Запомнящо се чипо носле и страхотна усмивка. Добър и верен приятел – до днес със старите дружки от детските години, рокаджия, с когото и до днес слушаме плочи на грамофон в компания. Усмивката само се промени – в младежките години бе по-чаровна, закачлива, а после с времето стана по-малко игрива. Та смее ли човек в днешни дни да се засмее от сърце и има ли поводи за това?! Владимир е невероятно постоянен и верен на обкръжението си. Грижи се постоянно за  работниците си като за част от семейството си. А то е стабилно – перфектно! Дъщерята Велислава Хаджийска е резултат от доброто семейство на Елена и Владо. А Елена, съпругата - без нея накъде, жена и половина и в дома, и в „Елма 13“.


Владо със своя работник и приятел от детските години Боян Дренски
Боян Дренски, работник в „Елма 13” 

С Владо сме приятели от 1-ви клас. Вече над 20 години работя за него. През годините  отношенията „работодател – работник” не промениха приятелството ни. По време на кризата с правилните решения, които Владо и Милко взимаха, не се наложи да се съкращават работници във фирмата. Отиването на Владо в парламента е логичен етап от живота му. И съм сигурен, че и там ще направи много полезни неща. Ще му пожелая, ако може да не оставя и фирмата, защото той и Милко са гръбнакът на „Елма 13”. Това е мнението на всички работници.


Веселин Величков
Веселин Величков, художник керамик

С Владо сме различни в политическите си пристрастия, но знам, че ако бъде избран, ще бъде един достоен народен представител. Защото той е широко скроен и диалогичен. Той може да е толерантен и търпим към различно мислещите от него. Когато един толкова ангажиран като него  човек намира време и се интересува от изкуство и купува картини, вярвам, че може и има сили да помогне за така нужните на България реформи.


Владо с дъщеря си Велислава на концерт на "Deep Purple"


Валери Методиев, ландшафтен архитект

С Владо се запознах и станахме приятели преди около 5 години. Допаднахме си с еднаквите музикални вкусове. Рокендролът и за двама ни беше религия. Deep Purpre, Black Sabbath, Queen, AC/DC са нашите групи. Ако стане депутат, му пожелавам да защитава избирателите си. Не знам колко ще успее, но съм сигурен, че ще е от белите лястовици в парламентарната група на неговата партия.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |