Помощ за Варна - по банков път и с есемеси

Уважаеми жители на община Троян,
От Община Варна откриха сметка в помощ на пострадалите от наводненията. Всеки, който има желание да помогне финансово на пострадалите хора и за възстановяването на кв. „Аспарухово“ от природното бедствие, може да го направи по банков път или чрез SMS.

БАНКОВА СМЕТКА

Община Варна
„Централна кооперативна банка“ АД – клон Варна
IBAN: BG49 CECB 9790 8462 1500 00
BIC: CECBBGSF

Код за вид плащане:

• от страната – 445100
• от чужбина – 445200

Като основание за плащане следва да се изписва: „За пострадалите от бедствието в кв. Аспарухово“ или „Възстановяване на щетите от бедствието в Аспарухово“

ПОМОЩ ЧРЕЗ SMS


Открита е есемес кампания за подпомагането на пострадалите от бедствието в кв. „Аспарухово”. Всеки, който желае да помогне, може да изпрати есемес с текст:
„DMS VARNA” на номер 17 777 (за всички мобилни оператори); стойността е 1 лев.

„Благодарим ви за подкрепата на началото на спешната кампания по повод наводненията в кв. Аспарухово, Варна и други места в България. В момента, заради многото изпращани ДМС-и, е възможно да не получавате веднага обратен СМС с благодарност за дарението поради пренатоварването на системата. Благодарим!“, заявиха от DMS – България (Единен дарителски номер).

Община Троян
Начало

Още снимки от наводненията:
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |