Донка Михайлова: Срамувам се от това!

* „На фона на трагедията на хора, пострадали от бедствието, български политици се опитаха да водят дребна, недостойна и
 срамна словесна битка”
След трагедията
ТРОЯНСКИЯТ градоначалник Донка Михайлова коментира много остро в профила си във фейсбук действията/ бездействията на „замесените” във варненската трагедия български политици. Ядната критика е насочена както към местните „гербери” (кметът на Варна Иван Портних), така и към централните „червени” (премиерът Пламен Орешарски и верните му министри), които вместо от самото начало да се вземат в ръце и с общи усилия да се трудят за преодоляването на едно от най-кървавите бедствия, сполетeли страната ни през последните десетилетия, не спряха да се дърлят по медиите.

ЕТО НАПИСАНОТО от г-жа Михайлова, публикуваме го без никаква редакторска намеса: „На фона на трагедията на хора, пострадали от бедствието, български политици се опитаха да водят дребна, недостойна и срамна словесна битка. Срамувам се от това! Не знам дали някой си представя какво означава да водиш работа на Щаб в кризисна ситуация, когато знаеш, че от твоите решения могат да зависят човешки животи. Случвало ми се е. Трудно е. В момент като този би следвало да организираш действията на институциите, а не да се снимаш в калта, да гледаш кой кога си е легнал и да даваш интервюта нон стоп. Хора, толкова ли нищета има в душите ни, че егото и омразата ни преборват отговорността да водим битка за човешкия живот!”

Т21 

Още по темата:

33 коментара:

Анонимен каза...

И Бойко Борисов се срамува от същите господа.Мисля,че Донка ще бъде достоен и непобедим кмет на Бойковата партия за следващите избори в Троян.

Анонимен каза...

Всеки представител на българската политическа класа в момента трябва да се срамува,че е такъв

Анонимен каза...

Бкп бсп
комунисти

Анонимен каза...

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !!!!

Анонимен каза...

Уважаема госпожо, предлагам да приложите уменията си в решаване на проблемите в нашия град. Като затворихте ул. "Македония" погрижихте ли се за двете успоредни улици, които поеха движението на автомобилите? Направихте ли си труда да минете и да видите на какво са подложени живеещите там и преминаващите? Няма да ви обяснявам. Всъщност някой ви беше изпратил и снимка. И какво от това? Очакваме да разпоредите асфалтирате на дупките по "Пряспа" и "Вежен". Поне това!

Анонимен каза...

Води ни Донке ле,води,след тебе мирно ще вървим ! Неразкопана улица ти покажи ни,Европа там да построим ! Водний цикъл веч настана,багерите радостно бучат ! Евросредства по програма,някои чичковци ще усвоят !

Анонимен каза...

Доне, ма, твоят селски Христо Радевски беше писал за кървавата ви Партия: "Аз знам, аз вярвам, че си права и когато съгрешиш дори!" Не говори така, че намаляващите и без това (съгласно неумолимите биологични закони) бабички няма да гласуват пак за тебе...

Анонимен каза...

Троян най-после има достоен кмет. И на някои това не им изнася. Това е положението.

Анонимен каза...

Чакаме си все още гърбиците на кръстовището към болницата на Христо Ботев...... какво чакате поредната катастрофа ли да стане????!!!! Да пишеш във Фейсбук не е като да си на мястото и да си понесеш отговорността.

Анонимен каза...

1-7-и. Хайде да се включи и някой друг. Спри за малко, да не са ти вдигнали заплатката?

Анонимен каза...

Абе този всичкия бълвоч Елка Баръмова ли го пише или наемат тролове?

Анонимен каза...

Градоначалник - Началник на градската стража.
В последно време се приписва неправилно значение на думата "градоначалник" като и се вменява значението на "кмет".
Откъсването от първоначалното и истинско значение на думите е характерно за т.нар. "социалистически" и "комунистически" начин на промяна на съзнанието и мисленето на хората.Явно това е още едно доказателство че нищо не се е променило.

Анонимен каза...

http://bolgari.net/vednyzh_zavinagi:_gradonachalnikyt_e_policai__a_ne_%E2%80%93_kmet_-el-1462.html

Анонимен каза...

Елке-е-е, за теб беше думата !?

Анонимен каза...

"Срамувам се от това"...това може да го каже човек с чувство за вина,т.е усещането че е част от тези които имат вина.И би го казал за да се оправдава...Макар че определено,това което е написала тази жена е по-скоро използване на момента за автореклама.А има достатъчно побелели глави които ще се хванат.И ще се чудят кой е виновен те,децата им и внуците им да живеят в мизерия.И ще обвиняват демокрацията?....
ПП:Никой не ми е платил за мнението.

Анонимен каза...

А може би го казва, защото колкото повече време минава, шансът на комунистите да са на власт намалява (гласуващите за болшевизма са пета възраст, а ромите искат пари от всички партии).

Анонимен каза...

Ей, голяма популистка тая кметица бе! Не пропуска случай да се направи на майка Тереза!
Ама само на думи...

Анонимен каза...

Мухльовци.

Анонимен каза...

Така наречената кметица на Троян е овладяла изкуството на ЛИЦЕМЕРИЕТО перфектно. Толкова е фалшива !!!

Анонимен каза...

Как може да сте толкова жалки? Поздрави за кметицата. Достойна и почтена. Най-после Троян има кмет!

Анонимен каза...

Мъка е легнала при нас в Ощината! Много шпрехан, малко арбайтен, а и арбайтена на пусто. Да живеят тарикатиге!

Анонимен каза...

На нас ни дай цвитя, на пеперудки, на стомнички и изобщо цветя! нЯМА ЛОШО, но големите проблеми, кардиналните проблеби за общината, за селата ... а има ли време?

Анонимен каза...

И цвИтя, и кардинални проблеми все се получават. И това май ви бърка в здравето. И арбайтен, или арбайтен на пусто - не ви е ясно съвсем. Само оплюването на пусто ви се отдава. Мъка-а-а.

Анонимен каза...

Да наричаш жалки хората критикуващи комунизма и болшевизма е висша форма на лицемерие и тъпанарщина. В цял свят комунизмът е отречен, в Румъния забраниха комунистите да са във властта, а този смешник се кефи, че бабичките са избрали в Троян комсомолка от висок ранг за кметица... Ако е много свястна нямаше да е комунистка, бе аланкоолу !

Анонимен каза...

Малка поправка,не е той а е тя.Една от няколко придворни жаби,които окраквят след всяко пръцкане на Донка.Впрочем,тази практика я наследиха от анита,бившата кметска секретарка.Само не знам,какъв ефект си мислят че има от това !?

Анонимен каза...

Не знам къде е отречен комунизма, но без да съм комунист избирам Донка пред МинАк и Дилянчо. Това е положението!

Анонимен каза...

Каква злоба само имате към Донка Михайлова.. Михайлова направи много повече от Минко Акимов. Водният цикъл на Троян е за всички малко остана до неговото завършване през октомври.. Нима при Акимов не е било разкопаван града ??? Обществена тайна е, че самите гербаджии подкрепят Донка и признават, че по-добрия кмет!!! Успех на г-жа Михайлова!!!

Анонимен каза...

Добра новина за живеещите на ул. "Вежен". Големите дупки са попълнени с материал.

Анонимен каза...

До 26: Ами НАВСЯКЪДЕ, с изключение на Северна Корея и Куба. В Китай, Виетнам т.н. отдавна не е комунизъм, а особен (азиатски) вид еднопартиен капитализъм. А др. Акимов си е чиста проба комунист (иначе и сержант не би могъл да бъде в милицията, камо ли началник)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Припомняме ТРИТЕ ПРАВИЛА, които са абсолютно задължителни при коментиране в сайта на Т21.

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

3. Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, клетви и други подобни - заради елементарната културност и коректност.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |