ГЕРБ – Троян напълни два микробуса с помощи за пострадалите в Добрич

* Основното – олекотени завивки и възглавници,
 осигурени от инж. Марин Радевски
След наводненията

ДВА микробуса с помощи за пострадалите след скорошните наводнения в Добрич, вторият най-засегнат град след Варна, са изпратили от общинската структура на партия ГЕРБ в Троян, научихме от пресцентъра на областната партийна структура в Ловеч. Основната част от пратката за нуждаещите се са олекотени завивки и възглавници, предназначени за износ и осигурени от фирмата производител „Калинел” ЕООД на местния активист на ГЕРБ инж. Марин Радевски. В микробусите от Троян за Добрич има още сериозно количество хранителни стоки, вода и перилни препарати.

ПОМОЩИ за пострадалите във Варна, Добрич и Търновско са изпратени и от организациите на ГЕРБ в още четири общини на Ловешка област – Ловеч, Луковит, Тетевен и Априлци. 

Т21

Още по темата:

30 коментара:

Анонимен каза...

"предназначени за износ" ?

Анонимен каза...

Поздравления за госпожа Донка Михайлова! А, то не било активист на БСП? Е, няма нищо, все пак поздравления за госпожа кметицата!

Анонимен каза...

http://statii.troyan21.com/2014/06/blog-post_22.html
Уважаеми втори,
За даренията не е необходимо да се вдига шум до небесата...въпрос на манталитет...

Анонимен каза...

Уважаеми трети,
за даренията не е необходимо да се вдига шум до небесата, но не е зле да се показват все пак добрите примери, за да се заразят онези, които нищо не правят...заради манталитет...

Анонимен каза...

А не можеше ли въпросните 2 буса да заминат без да се изтъква кой,от къде и какво ?

Анонимен каза...

Е, Герб Троян като прави пътища към имотите си и други дейности за лично облагодетелстване е тихо...

Анонимен каза...

Защо триете, пламени защитнищи на местните от Герб ?

Анонимен каза...

По-точно, не може ли без ..."местния активист на ГЕРБ",... добре,че е дарил, да е жив и здрав и дай боже повече такива добри хора,но стига с тази политиканщина,че дразни вече,или това е опит от страна на Г.Маринов на някакво затопляне на отношенията между г-н Радевски и Т-21

Анонимен каза...

По принцип като се прави дарение не се вдига толкова шум! Но явно тъпите гербаджии искат да политизират и трагедията във Варна - НЕ ВИ Е СРАМ !

Анонимен каза...

Малкия Шишков от как изгониха баща му гледам и той станал гербаджия :D

troyan21 каза...

До №8: Нека не търсим под вола теле, става дума за дарителска кампания на партия ГЕРБ и е нормално да се спомене политическия статус на основния дарител, обективността го изисква.

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

За това ли не се чува от БСП да са дали нещо някому, защото го правят тайно? Чудех се защо никога не се споменават по-заможните от партията майка във връзка с благотворителност, а то защото давали тайно:))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Марин от калъфките за износ ли е дал,че нещо не сгъвам какво е искал да каже Генади?
12-ти,комунист не дава,он само краде.Когато не краде, си взима,то не е кражба.Питай трапчанския макак или желязненския мамун.

Анонимен каза...

Два микробуса помощи за мангалите, нали са им електорат!...

Анонимен каза...

това не са микробуси , а баничарки

Анонимен каза...

Защо толкова яжба и злорадство? Г-н Радевски не е откраднал или ощетил някого-то е негово!Не мисля че г-н Радевски взема на работа само хора от ГЕРБ! Вместо да се самоизяждаме,не е ли по-добре всички заедно да вършим благородни дела.На България трябват личности,които да се грижат за нуждаещите се от помощ.Вместо да се присмивате на г-н Радевски - не е зле всички Вие да се огледате "Кои сте",защото сте много жалки!
Суважение:г-жа Вълкова

Анонимен каза...

А ти какво свърши "суважение",освен,че зализа сериозно шивашкия задник,другарко Вълкова?

Анонимен каза...

Само след три месеца ПП ГЕРБ отново ,за n-ти път ще накове зомбираните ви,пълни с петолъчки евразийски кратуни,а на площада в Троян,както и в този форум,ще останат да се давят в злобата и жлъчта си Троянските протестъри- ИлПей,ИвХадж,БойПъд,ДанСир,МарШош...и други няма...

Анонимен каза...

18-ти, категорично не съм съгласен да отричаш правото на когото и да било да си тъпее и злобее на воля. Хората харесват да ги отвличат, да ги таковат безнаказано, и да ги побийват сегиз тогиз. Искам да пусна слух: във веригата аптеки Тотешки има опасност от недостиг на вазелин, само днес са били изкупени 20 килограма...

Анонимен каза...

18-ти,смееш ли се показа,или само клепеш ала бала?

Анонимен каза...

Евтини политически реклами, досущ като Донкините.

Анонимен каза...

За да сме обективни...Михайлова, никога не тръби за дарителските кампании, които организира.

Анонимен каза...

Абе интересен екземпляр си ти 18-ти, явно, доста прост! Пишеш се гербаджия, антикомунист, пък се опитваш да обиждаш част от хората, които протестираха в Троян срещу настоящето правителство! Я се изясни пред себе си, пък тогава се "празни" публично! Защото, простия човек когато си мълчи, малко хора го разбират, но в твоя случай...

Анонимен каза...

Ти да не мислиш,че му е лесно. Вкарал си филм и си повервал.Я го виж,какви определения ползва-"евразийски".Въобразява си,че води политически битки с врагове,като онези по телевизора.
Бегай да товариш благотворителни калъфки на търнето,бе лешпер!

Анонимен каза...

ГЕЙбераски унтерменш!...Също като божеството си Бокволан Тикванапутра-Ленторезец, да се свети тиквата му!

Анонимен каза...

Да напомним на съществото стоящо зад коментар 18,че любимата му партия,в Троян бе и е представена единствено и само от петолъчко носители и мръсни комунистически екземпляри.Заради кражбите на въпросните лица, хората от Троян сега плащат. Дали ти е ясно това, влечуго просто ?

Анонимен каза...

Иван Миховски къде без него .... Човекът явно се бори за финансиране на нов сервиз... Абе ИВАНЕ поне спри да чупиш колите на хората.. нищо не разбираш.. Много е активен явно БОКО тиквата му е обещал финансиране за нов сервиз.... Да съжалим момчето ...

Анонимен каза...

"За да сме обективни...Михайлова, никога не тръби за дарителските кампании, които организира." Ами естествено, тя послъгва, но чак толкова няма как. Няма как да тръби че прави нещо което не прави. Или може би някой от вас е чул Михайлова да е дала някой лев за благотворителност? Или Кацаров? Или някой от съветниците на БСП? Кажете, де, има ли такава работа, или няма?

Анонимен каза...

http://statii.troyan21.com/2013/04/blog-post_8490.html

Анонимен каза...

Много внимателно прочетох статията. Да не би Михайлова , Кацаров и другите от БСП да са събрали въпросните 425 лв? Едва ли.... Те като пръднат и дават пресконференция. Кой каквото направи, бързат да си припишат някаква заслуга. Я организаторска, я, че са "позволили" да се случи. Стотинка - йок! Така че не ми се вярва да са дали и лев. Да е огласено подобаващо от ПР-ите на общината и щатните им интернет партизани:))))))))))))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |