Троянец ще пази за „Левски”

* 23-годишният ни съгражданин Стефано Кунчев подписа договор
 и вече е вратар на „сините”
Цар Футбол
Стефано Кунчев
ЕДИН от обещаващите таланти в родния футбол – троянецът Стефано Кунчев (р. 1991 г.), вече е играч на столичния гранд „Левски”, съобщиха специализираните спортни издания. Новият вратар на „сините” се е присъединил към подготвителния лагер на отбора в Правец. 23-годишният ни съгражданин преди това е играл в „Славия” (София), „Локо” (Пловдив) и „Черноморец” (Бургас), пазил е и вратата на младежкия ни национален отбор и не крие амбициите си да облече националната фланелка в мъжкия тим на България.

ОСВЕН с отличните си изяви на терена Стефано се прочу и с една изключителна постъпка, заради която спечели наградата за спортсменство на Българската федерация по футбол за 2012 г. – отказа подкуп от 20 хил. евро, за да играе симулативно в мача на младежкия ни национален отбор срещу Австрия и да пусне гол на противника. След това коравият троянец е бит от неизвестни заради отказа си, но и това не го сломява. „Не обичам лесните пари, дори тото не играя”, сподели преди време в интервю футболистът; постъпката си с отказа да вземе подкуп пък определи като напълно естествена за него и правилната.

СТЕФАНО е роден в Троян, после учи техникум в Пловдив, а сега е в София – но връзката му с родния край е много силна, има много приятели в Троян и редовно си е тук през почивните дни. Чаровният страж е спряган и за плейбой №1 в родния футбол, дори бе набеден, че е гадже с Мика, щерката на легендата Христо Стоичков; самият той обаче отрича за похожденията си, а в профила му във фейсбук пише, че отскоро е сгоден за Дияна Плачкова.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Жълтини21 ;)))

Анонимен каза...

Режи си вените, нежен!

Анонимен каза...

Само Левски !!!

ted каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

САМО ЦСКА !!!

Анонимен каза...

Чиба от тук,прасе !

Анонимен каза...

Честито номер 13! И САМО ЛЕВСКИ!!!

Анонимен каза...

Много важно Да го духа ЛЕВСКИ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |