Великденска изложба в „Серяковата къща”

* Откриването е на Велики четвъртък (17 април) от 18:00 ч., галерията ще работи и по празниците
Предстоящо
НА 17 АПРИЛ, четвъртък, от 18:00 ч. Дружеството на троянските художници ще представи своята традиционна Великденска изложба в галерия „Серяковата къща” (Троян). Както обикновено, откриването е точно на Велики четвъртък, а символиката не е случайна – на този ден, четвъртия от Страстната седмица, са се случили три от най-важните събития от Христовите страсти: тайната вечеря, молитвата в Гетсиманската градина и целувката на Юда.

В ИЗЛОЖБАТА участват само членове на троянското дружество, които ще покажат най-новите си творби, а на вернисажа ще свири дамското дуо „Фантазия”. Галерията ще е отворена и на разположение на троянци и гостите на града ни и през великденските почивни дни. Заповядайте!

За повече информация: 
Мариела Шошкова, галерист,
0879/262877, 0887/231250


Гледки от изложбата и откриването:


















































1 Коментара:

Анонимен каза...

Спаси яйце-чукай жена !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |